Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar kısa boyluyum cücelik var %49 raporum var ellerim biraz minik ve tombik ehliyet için başvurmuştum ilk kontrolde özel tertibat kullanır dediler fakat heyette vermediler kavrama zayıf diye ama ben benim gibi olup da ehliyet alan gördüm üstelik direksiyon pekala bana göre bir incelikte ayarlanamaz mıydı? Araba istiyorum aslında engelliler araba kullanabilmeli bizim toplu taşıma araçlarına inip binmemiz zor oluyor şimdilerde tekrar başvurmak istiyorum var mıdır burada benim gibi olup da ehliyet alabilen teşekkürler
Cüce olupta alabilen var arkadaşım bir tanesini gördüm özel dizayn edilmiş aracı vardı gayette güzel sürüyordu siz yeniden başvurun başka hastanelere gidin azmi birakmayin
Ben de bu konuda bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Yükseltilmiş pedal, modifiye edilmiş koltuk vb. özel donanımlar olduğunda araç sürmek mümkün olsa gerek.
Bu konuda ehliyet alma ve sürüş deneyimi olan var mı?