Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cumhurbaşkanına mektup ulaştırabilir miyim?

hakanyildiz

Aktif Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
0
Bugun cumhurbaskani Giresuna gelecek. Kendisine durumumla ilgili mektup ulastirabilirmiyim? Su an cok zor durumdayim. Kimse bana yardimci olmuyor.

yakınındaki koruma vs. verirseniz mutlaka iletirler hatta erken gidip önlerde bulunursanız sesinizi duyurabilirseniz muhakkat yüz yüze görüşür

Hakan'cım e devletten de yazabiliyorsun

Atla gel İzmir'e , bende kalırsın ,istiyorsan sana işte ayarlarım .

Morelini bozma hiç bir şey için .

bugün cumhurbaşkanı korumalarına durumumu anlatan mektup ve raporumun fotokobisini artık. bilmiyorum dikkate alırlarmı

cimere yapılan başvurular talep doğrultusunda ilgili kuruma havale ediliyor .. Pek Cumhurbaşkanına iletilmez;
İllaki Cumhur başkanına ulaşmam lazım diyorsanız gideceği yerde miting vb yerlerde bulunarak kendisine ulaşmayı deneybilirsiniz ..

cumhurbaşkanı korumları bugün mitingte mektubumu ve raporumun fotokobisini aldı. kendisine ulaşırmı acaba

hakan kardeşim kendisine ulaşmaz büyük ihtimalle,mektup vs direk özel kaleme gider oda bir ihtimal,özel kalemde ilgilenirmi ilgilenmezmi bilemeyiz,kendise derdini anlatsan daha iyi olurdu,seçim dönemi gündem yogun,ayrıca bulundugun il valisi,belediye başkanı yada akp teşkilatı sana daha yardımcı olur bence,buraları mutlaka dene,halini anlat,mutlak çözüm bulursun.

hakancan06

Gittim belediyeye ve akp il baskanligina. Ama bir sonuc alamadim. Sadece bilgerimi alip gonderdiler beni. Kimse bana yardimci olmuyor. Ne yapacagimi bilemiyorum. Cok zor durumdayim.

hakanyildiz

Atla uçağa İzmir` e serafim in evine git. Sana evini açan ve iş bulan birine hayır deme bu devirde kimse Serafim in yaptığını yapmaz helal olsun.

hakanyıldız kardeşim,bir daha git belediyeye,öyle memurla filan olmaz direk başkana çık,bir hafta hergün git gerekirse,yani ısrarcı ol kardeşim,illaki bir el uzatırlar,uzatmak zorundalar,sen bu kardeşini dinle,magdurum ben,işim yok,hayattan zevk almıyorum diye anlat durumunu,herkese para dagıtan,gıda dagıtan bu devlet senden neden esirgesinki??

rabbim kimseyi darda koymasın,hayat işle parayla bitmiyorki?? benim işim var evimde var ama yinede mutlu degilim,herkesin sıkıntısı var,düşünceleri farklı,sen bu hayatta yalnız degilsin emin ol,ben milyonluk insanların sigara alacak parası olmadıgını çok gördüm,düşmez kalkamaz bir allahtır,gerisi boş herkes düşer,herkes sıkıntı yaşar,allah yardımcn olsun güzel kardeşim.

SERAFİM

bu teklifinizde ciddimisiniz. Burda başvurduğum bir kaç yer var. Eğer onlar olmazsa eğer ciddiyseniz nisanda gelebilirim izmire

hakanyildiz

Elbette ciddiyim kardeşim , burada sana bir şeyler ayarlarız , dert etme hiç bir şeyi

Üst Alt