Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cumhurbaşkanına yapılan işitme operasyonuna dair bilgisi olan var mı?

cannan

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben bir şeyi merak ediyorum. Sn. Cumhur başkanımız abdullah Gülün kulak rahatsızlığını bilen varmı. Protez takılmış ne için takıldı acaba duymayı güçlendirmek içinmı maslak Acıbademde amaliyat olmuş Cumhur başkanının derdini çözen doktorlar bizim derdimize çözüm bulamazlarmı acaba:(

teşekkurler o kadar rahatsızlığının o kadar buyuk oldugunu düşünmemiştim :( bende umutlanmıştım başka bir tedavi sistemi uyguladılarsa bizde faydaklanırız diye benim bildigim tamamen duymayanlara koknerimplat takılıyor kendime uzulmekden vaz gectim ona uzuldum şimdi

Sn:Cumhurbaşkanımız bu göreve seçilmeden önce işitme engelli değildi yada işitme kaybı çok hafifti.

Sık sık uçakla yolculuk işitme kaybını olumsuz etkilemiş ve işitmesi ilerlemiş ki uzman hekimler tarafından koklear implanta uygun görülmüştür.

Koklear implant aynı zamanda protez ve biyonik kulak olarak adlandırılmakta...

Erdoğan

Üst Alt