Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çürük belgesi alanlar Bedelli Askerlikten yararlanabilecek mi?

meddata

Yeni Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
slm.yeni çıkan bedelli askerlik yasasında askerlikten çürük almış olanlar için yaş farkı aranmaksızın tehris belgesi alabicekleri diye bir kanun çıkmış.acaba bu kanunun ayrınltıarı hakkında bilgisi olan varmı. herhangi bi ücret ödenecekmi.30 bin tl bu madde içinde geçerlimi.cevabınız iiçin teşekkürler

evet çıkan kanunda yazıyor.ama miktarını bir türlü öğrenemedim...

bende çürük raporu aldım.ama çok isterim tehris belgesi almayı.

ne kadar ücreti olduğunu öğrenmek gerekli ama nereden

bedeli 30 bin işte arkadaşlar. bastır parayı al terhis belgeni.

Otuz binliğe ben bu ülkede duvarıma prof diploması asarım be..:eek: Bas parayı her türlü belgeyi allll....
Yapılmamış askewrliğin terhis belgesimi olurmuş.:eek:
Buda o misal...:confused:

çürük muafsın terhis belgesini napıcan ben anlamadım bunu bende çürük aldım ama terhis belgesi ne işe yarıyor hazır çürük alan biri nedne para verip almak istesinki..

memurluk da yada devlet isine girerken muaf olanlara zorluk cikariyorlar ya ,onun icin ise yaraya bilir amma 30 bin para basacan alacan,
evet arkadaslar bedeli ile muaf olan kisilerin parada fark yoktur,bedeli nekadar ise muaf olan kisi de o ayni paraya terhis alabilir,
amma 30 bin cok para ya ,bence ancak muaf olan zengin bir kisi keyif icin terhisini alir,30 bin bir kücük servet benim icin:confused:

Üst Alt