Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çürük belgesi alanlar Bedelli Askerlikten yararlanabilecek mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan meddata
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

meddata

Yeni Üye
slm.yeni çıkan bedelli askerlik yasasında askerlikten çürük almış olanlar için yaş farkı aranmaksızın tehris belgesi alabicekleri diye bir kanun çıkmış.acaba bu kanunun ayrınltıarı hakkında bilgisi olan varmı. herhangi bi ücret ödenecekmi.30 bin tl bu madde içinde geçerlimi.cevabınız iiçin teşekkürler

bedeli 30 bin işte arkadaşlar. bastır parayı al terhis belgeni.

Otuz binliğe ben bu ülkede duvarıma prof diploması asarım be..:o Bas parayı her türlü belgeyi allll....
Yapılmamış askewrliğin terhis belgesimi olurmuş.:o
Buda o misal...:confused:

çürük muafsın terhis belgesini napıcan ben anlamadım bunu bende çürük aldım ama terhis belgesi ne işe yarıyor hazır çürük alan biri nedne para verip almak istesinki..

memurluk da yada devlet isine girerken muaf olanlara zorluk cikariyorlar ya ,onun icin ise yaraya bilir amma 30 bin para basacan alacan,
evet arkadaslar bedeli ile muaf olan kisilerin parada fark yoktur,bedeli nekadar ise muaf olan kisi de o ayni paraya terhis alabilir,
amma 30 bin cok para ya ,bence ancak muaf olan zengin bir kisi keyif icin terhisini alir,30 bin bir kücük servet benim icin:confused:

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri