Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çürük olduğum halde askere aldılar! Ne yapmam gerek?

muhammed145347

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Çürük Olduğuma Rağmen Beni Askere Soktular İlk Muayene Sokmadılar Sağ Böbrek %23 Çalışıyordu Askerden Önce, Askerde Sancılar dan Dolayı Zar Zor Kendimi Gataya Sevk Ettim Doktor Dedi Daha Önce Hastaneye Gittinmi yok dedim birlik izin zar zor izin verdi dedim Ve Hastanede Birkaç Film Çektikten sonra böbreğin 20 çalıştığını öğrendim Doktorda Askerlik yapamazsın dedi

Benim burada Sormak İstediğim Şey... Çürük Olduğuma Rağmen Askere Aldılar 3 Ay gibi Askerlik Yaptım Bu 3 Ayın Tazminatını Alırmıyım ?

muhammed145347

birader anlamadım profil resmin askeri üniforma, sorun askerlikten tazminat alabirmiyim seviyon mu neferet mi ediyosun :) senin bile sonradan öğrendiğin şeyi adamlar nereden bilsin ki asker alma işlemlerinde sen şikayetini söylemediğin sürece basit bir muayene sen söylemediysen adamlarda sevk etmıyorlar boşver tazminatı falan gururlan vatan sağolsun de.

tazminat alırsın - eğer seni vatani görev için alıyorlarsa adam gibi muayene etmek zorundalar, bende 5,5 ay yaptım ilk muayenede jandarma olabilir dediler sonra çocuk felci geçirmişsin askerlik yapamazsın dediler baştan söyleselerdi o dönem ki sorunları yaşamazdım ... tazminat işini sonradan duydum ama uğraşmadım...
ama askerlik bitmediyse tedavi şansın varsa gata gibi bir yeri kaçırma derim zaten tedavi etmeden de göndermezler...
askerliği gün olarak biten ama terhis kağıdı alamayanları görmüştüm ank gata da

yok

sevmekle nefret etmekle ne alakası var ben anlamadım ve ben böbrekten ameliyat olduğumu askeri şubede muayene sırasında bildirdim raporlarımda yanımdaydı bana askerde sana bakarlar dediler ve gönderdiler ve ben askerden önce %23 çalışan böbreğim 3 aylık zor şartlar yüzünden %20 ye indi ve askerdeyken de kaç kez revire indiğime rağmen zar zor gataya sevk ettiler ve FOTORAFIMDA ANI OLARAK KALDI BUNUN SENİN NEYİNE DOKUNDU BİLEMİYORUM #altuntaş

Son düzenleme:
askerlikten çürüğe ayrıldıysan bir dene ama genelde askere alınan elverişsiz durumlarda sürekli hava değişimi verilir ve askerlik süresi böyle bitirilir ve asla çürüğe çıkarmazlar sebebide tazminat . onlar işi rayına oturtmadan sana da askerde çürük vermemişlerdir dene ama büyük ihtimalle kapalıdır kapısı.

askerlik fotoğrafı ile poza gelince bende elverişsiz raporuyla askere alınmadım ve böyle bir pozum olsa hala kullanırdım öbür taraftan askerlik şubesindeki bir iki işgüzarın yaptığı işgüzarlık yüzünden askere elverişli olmadığı halde hastaneye sevk yerine askere yollandıysa tabi ki hakkını arayacak burasa engel konusunda birbirine köstek olmak için mi yoksa destek olmak için mi açılmış bir site önce burda anlaşalım. Birkız engelliyim diye bakmıyorlar diye konu açmış yorumcuların yarısı destek olmak yerine kıza yüklenmiş yani garip geliyor.

çok geçmiş olsun,tazminattan önce sağlığını düşünsen tedavini olsan bence daha mantıklı böbrek bu hafife alma gatada iyi doktorlar var bana kalırsa orda tedavini ol gerekeni doktorlar sana elverişsiz raporu veya hava değişimi falan biter öyle hem tedavini olmuş olursun,şahsi görüşüm sağlığın daha önemli çok geçmiş olsun..

Askere gitmişsin tazminat düşünüyorsun.
Gata'da tedavi olmaya baksana sen, askerden gelip tedaviye başlarsan paranda yetmeyebilir. Elinde ki avantajı değerlendir tazminat cart curt kısmetse dolar cebine : )

Üst Alt