Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çürük raporu aldığımda birliğime onay için dönmeli miyim?

IlkerS44

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşar,

Ben daha önce anksiyete ve uyum bozukluğundan 3 kere hava değişimi almıştım (30+21+21 gün), bu kez GATA psikiyatri polikliniğine gittiğimde doktor "Askerliğe elverişli değildir kararı aldım. Bunu heyet onaylayacak." dedi ve sağlık kurulundan heyet randevu almamı istedi. Sağlık kuruluna gittim ve cuma günü için heyet randevumu aldım (saat 2de). Birliğime geri döndüğümde bölük komutanımla görüştüm ve kendisi benim cuma günü saat 5ten önce çürük raporumla birliğime yetişmemi istedi ki kendisi ve diğer amirler raporu onaylasın. Eğer 5e yetişemezsem işlemlerinin pazartesine kalacağını ve hafta sonu kışla da kalmak zorunda kalabileceğimi söyledi. Ancak daha önce çürük raporu alan bir arkadaşa göre komutanların onayına gerek yok, heyet bana çürük raporu verdiği anda serbest olduğumu ve sadece raporu birliğime kargoyla göndermek zorunda olduğumu söyledi. Annem bana Cuma gecesi için memlektime uçak bileti aldı, ondan ve psikolojik nedenlerden dolayı kesinlikle hafta sonumu kışlada geçirmek istemiyorum, ondan size bu soruyu sordun.

Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim.

IlkerS44

Hayır, gitmek gerekmez kardeşim. Posta yolu ile süreci işletebilirsin.

Üst Alt