Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çürük raporu olan bedelli askerlik yapabilecekmiş?

PANEL76

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar yeni yasa cikti çürük raporu alanlar bedelli askerlik yapacakmis bizdemi yapicaz bilgisi olan varmi

Hayır
Hükümet uyanıklık yapmış
Çürük raporu olan kişi [SIZE=3]isterse[/SIZE] 18.000 TL yi yatırıp teskere alabilir demişler.

İnsan niye hem para verip hem askerlik yapmak istesinki çok saçma neyse eyüpkkardeş cevap için tesekkur ederim

pekı teskereyı alsak neo lcak bırsey degısıyormu

allah yardımcın olsun oktay kardesım

Milli Savunma Bakanı uygulama ile ilgili şunları söyledi: “Düzenlemeden önce çürük raporu alanlar da böylece bedelliden yararlanacak. Bu niye yapıldı? Ana amaç şu, etrafındakiler soruyor ‘askerlik yaptın mı?’ Onlara ‘engelliyim, özürlüyüm, çürük raporu aldığımdan dolayı askere gidemiyorum’ demek istemiyor. Bir haktır, isterse yatırır istemezse yararlanmaz.”

Bende diyorumki adam bedelli yaptım demeye utanmayacaksa çürük raporu aldım demeye niye utansın,birinde en azından sağlık problemi var diğerinde ise karakter

Her rengi boyandık bir fıstığın yeşili kaldı! Nasıl bir mantıktır bu ya? para gelsinde nerden nasıl gelirse gelsin tam bir at hırsızı mantığı başka hiç bir şey değil.

18bın lıram olsa sabaha kadr sevıncten uyumam :) cepte 10 lıra bıle zor bulunuyor kaldıkı 18 bın tl yı nerden bulucam

Engellilere hakaret gibi hem para ver hemde askerlik yap, Sanırım engellileri geri zekalı olarak görüyorlar. Yada zeka özürlüleri askere almayı planlıyorlar herhalde.

"Çürük" almanın ne kadar büyük bir dezavantaja yol açtığının kanıtıdır bu haber! Paran varsa asil bi muafiyet, yoksa bildiğin çürük!

Paran varsa şereflisin, paran yoksa şerefsizsin, parayı şerefsiz olarak vatanını satarak çuvalla kazanırsan en ala şerefli sensin dünyada da insan onuruna yakışır hayat sürmek senin hakkın.

Üst Alt