Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cymbalta isimli antidepresan ilacını kullanan var mı?

s!gMa!

Üye
Konular
54
Reaksiyonlar
14
Doktorum en sonunda depakinin yanına depresif durumların devam ettiği için cymbalta yazdı 30 mg. İçinizde bu ilacı kullanan var mı nasıl memnun musunuz yan etkileri neler?

RssCip merhaba. ben cymbalta 60 mg kullanıyorum yaklaşık 8 aydır. çok memnunum. ilk başlarda yan etkisini çok hissediyorsun ama zamanla geçiyor yan etkileri. çene kaslarında kasılma, zor idrar yapma, kulakta tıkanma hissi yan etkileri arasında. ilaç müthiş bir özgüven sağlıyor. yeni nesil bir ilaçmış ve oldukça faydalı.bir ara benim ilacım bitmişti 2-3 gün içememiştim ilacı. asıl yan etkiler o zaman oldu bende. feleğim şaştı maalesef. müthiş bir baş dönmesi, kollarıma parmaklarıma elektrik çarpması hissi oldu. bu ilaçları bırakmak çok zor maalesef. doktor kontrolünde bırakmak gerekiyor maalesef.

Cymbalta kullanan varmı ?

Sanki prozac içmiş gibi etkileri var. Prozac tan 1 tık üst sanırım.
Baya bir özgüven yapıyor.

ben aynı etkin maddesi olan Duxet 30 mg kullanıyorum yaklaşık 2 senedir, ve çok iyi bir ağrı kesici ve antidepresan..

Prozac kullandınmı peki hocam daha önce ?

Prozac mi lustral mi dersem lustral derim 100 luk kullanıyorum invega ile kombin yapıyorum müthiş bir rahatlama sağlıyor yan etkileri dersen invega'nın daha yüksek belirtileri var ama lustral tam bir iştah kesici

acrl79

Hocam Lustral sosyal fobi de ise yariyormu. Prozac gibi ?

Evet kişiden kişiye değişir etkileri ama bende bayagi bi giriskenlik oldu lustral insanın özgüvenini geri getiriyor sosyal fobi bendede vardı inanılmaz içe kapaniklik evden dışarı adım atamiyodum üstelik birde işsiz kaldım ona rağmen ruh halim hiç etkilemedi beni etkisi bende çok iyi oldu invega da zaten duygudurum bozukluğu için ideal geceleride cedrina 200 luk içiyorum uykum filan yerinde iştahım hiç artmadi sulinex 200 luk kullanıyordum nerdeyse buzdolabınin içinde yatıp kalkiyodum uzak dursun sulinexi benden

acrl79

Hocam birde ben 15 mg rexapin kullaniyorum. Akatiz yapti. Surekli hareket etme istegi var. Sabirsizlikta oluyor.
Doktor randevusuna daha cok var.
Ne yapmak lazim nasil gecer bu ?

Üst Alt