Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

D dilimine geçmek lehime olur mu? Heyete girdikten sonra ne yapmalıyım?

shadoww007

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
1975 doğumluyum 15.06.1996 yılında göreve başladım halen çalışmaktayım. Sigorta başlangıcından sonra bilahare askere gittim fakat saydırmadım. Psikiyatri hastasıyım girdiğim heyette 40 verecekti doktor fakat haklarım yani emekli maaaşım ikramiyem başka sosyal haklarım konusnda bilgim olmadığı için kabul etmedim cuma günü yeniden heyet gireceğim. yüzde 40 lık bi oranla malulen emeklimi olurum kendi portalımda emekli maaşım 2000 tl dir bundan ne kadar kaybım olur. Emn mensubuyum d dilimi verilmesi lehimemi olur heyetten sonra ne yapmalıyım bilgilendirirseniz beni çok sevinirim zamanım çok az kaldı.

shadoww007

Emekli olmak işinize geliyorsa, erken emekli olmanın size hiç bir zararı olmaz. Yıllar öncesinden emekli olup maaş almak her zaman daha avantajlıdır. Ama emekli maaşı ile geçinmek ya da sosyal ilişkilerden dolayı çalışmayı sevmek gibi etkenler varsa, tabii ki sınıf değiştirerek de olsa göreve devam edin.

tşk ederim bülent bey asıl merak ettiğim bağlanacak olan aylığım ve ikramiyemde ne kadar düşüş olur

malulen emeklilik sürecinden geçen özellikle emnyet mensubu arkadaşlar varsa görüşmek isterim

emny hiz mensubuyum 1975 doğ 15.06.1996 göreve başladım psikiyatri hast dolayı d dilim emn hiz sınıfında çalışamaz heyet rapo ile malulen emekliğe sevkim yapılıyor sistemde 2000 tl normal emekli maaşım 61.00 tl ikaramiyem görünmekte
2-2 derecem lise mezunuyum yıpranma ile 25 aşkın hizmetim var

LÜTFEN BİRİSİ YARDIM EDEBİLİRMİ AŞAĞI YUKARI NE KADAR EMEKLİ MAAŞI ALIRIM İKRAMİYEMDE DÜŞÜŞ OLURMU LÜTFEN

ozgurmeric74 officer hocam konuyla alakalı bi soruda ızniniz olursa ben sormak istiyorum.

Emny mensubuym son dilim raporunda d dilimi yani emny hizmetlerinde çalışamaz sonucu çıktı yeni aldım raporu. 24 yıl hizmetim var. Ortada böyle bi sonuç varken ben kurumuma bu raporumuda ekte sunarak engelli erken emeklilik oranı için müracaatta bulunabilirmiyim.

Adi maluluk maaşıyla engelli erken emeklilik maaşı arasında bi fark varmıdır. Bu iki emeklilik arasındaki tek fark adi malulukte iş yerinde çalışamıyoruz ve iş yeri açamıyoruz engelli erken emeklikte böyle bi sınırlama yok. Son oraka hangisinde kontrol muayenesi sıklıkla görülmektedir. Çok tşk ederim

Bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Üst Alt