Bu gün, gün içerisinde yaşadığım bir konuyu paylaşmak istedim..
D-smart engelli kampanyalarını internette inceledim. Şöyle ki ; bir google sayfası açtım D-smart engelli kampanyası diye arattım çıkan linkten fiyatları inceledim ve uygun olduğuna karar verdim ve ...
https://www.dsmart.com.tr/Kampanyal...rimiza-ve-gazilerimize-ozel#kampanyaDetaylari
D-smart'a başvurmak için bu gün, ücretsiz müşteri hatlarını arayarak müşteri temsilcileri ile irtibata geçtim. internette engelli kampanyalarını incelediğim üzere bir paket satın almak istediğimi ve hali hazırda internet sitenizden yayınladığınız full paketi satın almak istediğimi söyledim. Telefonda ki yetkili şuanda engelliler için her hangi bir kampanyalarının almadığını söyledi, bende ona şu anda önümde siteniz açık ve bu kampanya önümde duruyor herhangi bir tarih ibaresi de yok dolayısıyla yetkililerinizle görüşüp sorun lütfen dedim. Sağ olsun telefonda ki müşteri temsilcisi görüşüp döndü tekrar kontrol ettik böyle bir kampanyamız yok dediler. Bende telefonda göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür edip telefonu kapadım.
Ardından [FONT=arial] [/FONT][FONT=arial]info@dsmart.com.tr email yazdım. Aşağıda da emaili paylaşıyorum.
Sayın Yetkili
Bu gün, gün içerisinde 0850 266 00 00 arayarak Engelli Kampanyası
hakkında bilgi istedim. Ancak böyle bir kampanyanın olmadığını
telefonda ki yetkili belirtti.
Eğer böyle bir kampanyanız yok ise İnternet Sitenizde neden halen
yayınlıyor sunuz? Aşağıda link i de paylaşıyorum.
https://www.dsmart.com.tr/Kampanyal...rimiza-ve-gazilerimize-ozel#kampanyaDetaylari
Sitede bu kampanya hakkında tarih belirtilmemiş zaten böyle bir
kampanyada geçerlilik süresi olsaydı buda absürt olurdu.
Ben Digitürk kullanıcısıyım üç yıldır digitürk^ün bu kampanyasından
yararlanıyorum. Geçerli olsaydı sizinde aboneliğinizi almak isterdik.
Görüşlerinizde değişikli olursa ve neden halen internet sitenizde bu
kampanyayı yayınladığınız konusunda bilgi almak isterim.
İyi Çalışmalar.
Sözün özü sadece göstermelik olduğunu düşünüyorum bu çalışmanın yararlanan her hangi bir arkadaşın olup olmadığını da merak ediyorum. Belki forum da bu konun üzerine konuşabilirsek
yetkililerle daha güçlü konuşabileceğimizi düşünüyorum.
Tüm arkadaşlarımın katkısını bekliyorum. [/FONT]
D-smart engelli kampanyalarını internette inceledim. Şöyle ki ; bir google sayfası açtım D-smart engelli kampanyası diye arattım çıkan linkten fiyatları inceledim ve uygun olduğuna karar verdim ve ...
D-smart'a başvurmak için bu gün, ücretsiz müşteri hatlarını arayarak müşteri temsilcileri ile irtibata geçtim. internette engelli kampanyalarını incelediğim üzere bir paket satın almak istediğimi ve hali hazırda internet sitenizden yayınladığınız full paketi satın almak istediğimi söyledim. Telefonda ki yetkili şuanda engelliler için her hangi bir kampanyalarının almadığını söyledi, bende ona şu anda önümde siteniz açık ve bu kampanya önümde duruyor herhangi bir tarih ibaresi de yok dolayısıyla yetkililerinizle görüşüp sorun lütfen dedim. Sağ olsun telefonda ki müşteri temsilcisi görüşüp döndü tekrar kontrol ettik böyle bir kampanyamız yok dediler. Bende telefonda göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür edip telefonu kapadım.
Ardından [FONT=arial] [/FONT][FONT=arial]info@dsmart.com.tr email yazdım. Aşağıda da emaili paylaşıyorum.
Sayın Yetkili
Bu gün, gün içerisinde 0850 266 00 00 arayarak Engelli Kampanyası
hakkında bilgi istedim. Ancak böyle bir kampanyanın olmadığını
telefonda ki yetkili belirtti.
Eğer böyle bir kampanyanız yok ise İnternet Sitenizde neden halen
yayınlıyor sunuz? Aşağıda link i de paylaşıyorum.
Sitede bu kampanya hakkında tarih belirtilmemiş zaten böyle bir
kampanyada geçerlilik süresi olsaydı buda absürt olurdu.
Ben Digitürk kullanıcısıyım üç yıldır digitürk^ün bu kampanyasından
yararlanıyorum. Geçerli olsaydı sizinde aboneliğinizi almak isterdik.
Görüşlerinizde değişikli olursa ve neden halen internet sitenizde bu
kampanyayı yayınladığınız konusunda bilgi almak isterim.
İyi Çalışmalar.
Sözün özü sadece göstermelik olduğunu düşünüyorum bu çalışmanın yararlanan her hangi bir arkadaşın olup olmadığını da merak ediyorum. Belki forum da bu konun üzerine konuşabilirsek
yetkililerle daha güçlü konuşabileceğimizi düşünüyorum.
Tüm arkadaşlarımın katkısını bekliyorum. [/FONT]