Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

D-Smart Engelli Kampanyası hakkında..

dserdar

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Bu gün, gün içerisinde yaşadığım bir konuyu paylaşmak istedim..

D-smart engelli kampanyalarını internette inceledim. Şöyle ki ; bir google sayfası açtım D-smart engelli kampanyası diye arattım çıkan linkten fiyatları inceledim ve uygun olduğuna karar verdim ve ...

https://www.dsmart.com.tr/Kampanyal...rimiza-ve-gazilerimize-ozel#kampanyaDetaylari

D-smart'a başvurmak için bu gün, ücretsiz müşteri hatlarını arayarak müşteri temsilcileri ile irtibata geçtim. internette engelli kampanyalarını incelediğim üzere bir paket satın almak istediğimi ve hali hazırda internet sitenizden yayınladığınız full paketi satın almak istediğimi söyledim. Telefonda ki yetkili şuanda engelliler için her hangi bir kampanyalarının almadığını söyledi, bende ona şu anda önümde siteniz açık ve bu kampanya önümde duruyor herhangi bir tarih ibaresi de yok dolayısıyla yetkililerinizle görüşüp sorun lütfen dedim. Sağ olsun telefonda ki müşteri temsilcisi görüşüp döndü tekrar kontrol ettik böyle bir kampanyamız yok dediler. Bende telefonda göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür edip telefonu kapadım.

Ardından [FONT=arial] [/FONT][FONT=arial]info@dsmart.com.tr email yazdım. Aşağıda da emaili paylaşıyorum.

Sayın Yetkili

Bu gün, gün içerisinde 0850 266 00 00 arayarak Engelli Kampanyası
hakkında bilgi istedim. Ancak böyle bir kampanyanın olmadığını
telefonda ki yetkili belirtti.

Eğer böyle bir kampanyanız yok ise İnternet Sitenizde neden halen
yayınlıyor sunuz? Aşağıda link i de paylaşıyorum.

https://www.dsmart.com.tr/Kampanyal...rimiza-ve-gazilerimize-ozel#kampanyaDetaylari

Sitede bu kampanya hakkında tarih belirtilmemiş zaten böyle bir
kampanyada geçerlilik süresi olsaydı buda absürt olurdu.

Ben Digitürk kullanıcısıyım üç yıldır digitürk^ün bu kampanyasından
yararlanıyorum. Geçerli olsaydı sizinde aboneliğinizi almak isterdik.
Görüşlerinizde değişikli olursa ve neden halen internet sitenizde bu
kampanyayı yayınladığınız konusunda bilgi almak isterim.

İyi Çalışmalar.

Sözün özü sadece göstermelik olduğunu düşünüyorum bu çalışmanın yararlanan her hangi bir arkadaşın olup olmadığını da merak ediyorum. Belki forum da bu konun üzerine konuşabilirsek
yetkililerle daha güçlü konuşabileceğimizi düşünüyorum.

Tüm arkadaşlarımın katkısını bekliyorum. [/FONT]

D Smart ve D Smartnet
ikisindende engelli indiriminden faydalanıyorum, ama şimdi kampanya bitmiş olabilir,

Digiturkde var sanırım gayet iyi internet yok ama kanallar hizmete değer.

bende halt ettim :D neyse sağlık olsun smile internet kullanıcısı olduğumdan dolayı d-smarttan aradılar böle böle işlte smile kullanıcılarına d-smart artı internet size 75 TL dediler bende boş bulunup tamam bağlayın demiş oldum 2 senelik tahüt name ile şimdi kuzu kuzu ödüyorum oda tv mivi izleyicisi olmama rağmen :) akılsız başın ceremesini cep çekermiş :)

Engelli kampanyası ile ilgili 2 ay evvel d smarta mail attım bana dönmediler. Bende digitürk aldım. Fakat yeni alacakları uyarıyorum. Uyanıklar bağlantı yapılınca bişeyler imzalatmaya çalışıyor. Dikkatli okuyun ve gerekli yerlerin üzerini kalemle çizin ve taahhüt bulunmadığına dair dip not düşün. (çünkü iki satırın biri taahhüt) kabul etmezlerse rest çekin Alın geri götürün diye. Bayiler bağlantı yaptığı için imza falan umurlarında değil onlar iş yapsın o kadar.

D-Smart İnternet sitesi ve Engelli indirim Hk

Arkadaşlar

https://www.dsmart.com.tr/Kampanyalar/Gecmis/engelli-vatandaslarimiza-ve-gazilerimize-ozel
yukarıdaki linkte belirtilen kampanya için dsmartı aradım. Böyle bir kampanyamız yok normal fiyata tabisiniz dedi. Dedim internet siteniz de yazıyor
- yazyor uygulamıyoruz sitede öyle kalmıştır daha sonra güncellendir dedi
peki dedim bu konuşmayı yapalı 2 ayı rahat geçti hala kampanya haberi duruyor

Bu nedemek sizce hem engellilere destek veriyoruz diye kamu oyuna şirin görünüyorlar hemde indirim yapmak istemiyorlar

bilgilendirme için çok teşekkürler üye olarak şikayetimi dile getirdim

Üst Alt