Arkadaşlar merhaba cuma günü internet başvurusu için Türk Telekom Müşteri hizmetlerini aradım aradığım müşteri hizmetlisi ile yaptığım görüşmede internet paketleri hakkında bilgi alıyordum 16 megabit internet için fiyat sordum bana fiyat verdi Daha sonrasında Bunun yerine daha avantajlı bir paket var Her şey aynı internet sağlayıcısı biziz sadece d-smart adı altında internetinizi kullanacaksınız dedi teknik servis teknik eleman hiçbir şey değişmeyecek dedi Daha sonrasında biraz daha ucuz olduğu için Madem hiçbir şey de değişiklik yok o olsun deyip kabul ettim size daha sonra ulaşacaklar deyip telefonu kapattı yaklaşık 1 dakika sonra bir numaradan d-smart müşteri hizmetleri beni aradı internet başvurumu onaylayıp onaylamadığı mı sordu Bende onayladığımı beyan ettim Daha sonrasında evime gelen teknik servis Türk Telekom teknik servisi altyapı mı kontrol edip gittiler Ben de sordum neden modemi bağlamıyorsunuz diye biz sadece alt yapıyı kontrol ederiz modem için ayrı bir teknik servis gelecek ona biz bakmıyoruz dedi, d-smart olduğu için bakmıyorlar mış Ben de o esnada benimle görüşen müşteri temsilcisinin hiçbir değişiklik olmayacağını teknik servisi ve teknik elemanların aynı olduğunu beyan ettiğini söyledim. Fakat d-smart teknik servisi farklıymış Bunu öğrenince D smart interneti bağlatmak Tan vazgeçtim çünkü Türk Telekom teknik servis ağı genişke d-smart teknik servis çok dar ilimizde eve gelen teknik servis elemanlarına ne yapmam gerektiğini sordum Arayıp iptal ettiğinizi beyan edin Daha sonrasında Türk Telekom internet paketlerine başvurun dedi Ben de Arayıp iptal ettiğimi beyan ettim Daha sonrasında bir iki defa da işte neden kapattığıma dair arandım açıklama yapıp iptal etmek istediğimi beyan ettim iptal başvurunuz alındı dedi herhangi bir modem kurulumu gerçekleşmedi internet bağlanmadı evime zaten, ertesi gün tekrar arandım internet bağlamak için geleceklerini söylediler d-smart teknik servis elemanları Ben kabul etmedim iptal başvurusunda bulundu mu söyledim sisteme iptal başvurunuz düşmemiş dendi teknik servis elemanları ile görüşmeyi sonlandırdıktan sonra tekrar müşteri hizmetlerini aradım iptal başvurunuz değerlendirme de dendi Ben bu esnada Türk Telekom internet paketine başvuru yaptım aynı gün içerisinde gelip modemim ve internet kurulumu kurulumunu gerçekleştirdiler Pazartesi günü tekrar Bir numara aradı beni müşteri hizmetlerinden olduğunu söyledi İnternet başvurusundan neden vazgeçtiğimi sordu biz sizinle görüşüp anlaşıp onayınızı almıştık dedi bende istemediğimi beyan ettim Bana sesli komut ile onayladığınız için istemezseniz dahi fatura çıkaracağını söyledi daha önce iptal başvurusu yaptığım müşteri hizmetleri iptal başvurum da modem kurulumu gerçekleşmediği için herhangi bir ücret olmayacağını defalarca sorduğum halde tekrarladı Ona göre ben iptal başvurumu yaptım defalarca sordum iptal edebiliyor muyum modem kurulumu gerçekleşmedi iptal olur mu? herhangi bir ücret ödemezsiniz iptal olur, iptal başvurunuzu alıyoruz dediler. Beni arayan şahıs ise Sesli komut ile onayladığınız için modem kurulumu gerçekleşmese bile size fatura çıkar fatura çıkarılacak dedi Ben de iptal başvurusunda bulundu mu söyledim iptal başvurunuz reddedilmiş beyefendi interneti almak zorundasınız dedi şaka gibi Ben de Ne kadar ödeyeceğim sordum onun hakkında sizi daha sonra yetkililer arayacak dedi kapattı. tekrar müşteri hizmetlerini aradım müşteri hizmetleri iptal başvurumun hala değerlendirmede olduğunu size herhangi bir fatura çıkarılmayacak falan Gene aynı şeyleri söyledi benim şu an evimde mevcut Türk Telekom internetim var Bu ikinci interneti Ben ne yapacağım Benim evime kurulum gerçekleşmediği halde modem gelmediği halde internet bağlanmadı halde nasıl Bana fatura çıkartabilirler sesli onay veriyorsak sesli Red işlemini nasıl kabul etmiyorlar herhangi bir şey imza atmadım herhangi bir şekilde modemi almadım interneti almadım. Ne yapmam gerekiyor
Son düzenleme: