Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dacia Duster 4x2 hakkındaki görüşleriniz?

inzibat

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
7
Daica Duster 4x2 otomatik vites araç almayı düşünüyorum.
Bu araba hakkında görüşlerinizi almak istedim

2015 yılının aralık ayından itibaren ben 4x4 duster lauretta full paket kullanıyorum. Fiyat performans olarak ülkemizde bundan daha iyi bir vasıta varmı bilmiyorum. 20 bin km bir bakıma girersiniz, dizel otomatik olması büyük avantaj, kendini ispatlamış dci motor sessiz ve performanslı, arabada donanım olaraksa gayet yeterli, en önemliside ikinci eli çok güçlü. Ben kendi tecrübelerime dayanarak gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Keşke olsaydıda otomatik 4 çekeride ülkemizde olsaydı, aceleniz yoksa mayıs-haziran 2018 de dizel 4 çekerin ülkemize geleceği söyleniyor, birde dacia yeni nesil dusterı tanıttı ve mart 2018 den itibaren Türkiyede satışta olacak bilginize.

İdeal, kalitesiz olduğu fikrine nereden nasıl sahip oldunuz merak ettim? Kullanıcımısınız? Yoksa kulaktan duyma bilgilerle mi konuşuyorsunuz?

2018 de duster dakkar modeli gelicek tavsiye ederim ...

Canım ülkemde yolların durumu belli şehir merkezlerinde heryer kazık ilçelerde ise yollar ofroad pistinden farksız bu sebeble yerden yüksek parçası ucuz bakımı maliyetsiz yakıtı az motor şanzıman kalitesi belli olan fiyat performans aracıdır kesinlikle tavsiye ederim ....

Not bu araçta tek beğenmediğim nokta koltuklar doğan kalitesinde koltuklara sahipti 2017 modelinde ancak 2018 modelinde koltuk kalitesi oldukça iyi ...

@UZAKLAR @black bishop

Bir saat önce firmaya gidip görüştüm. Dacia Duster 4x2 Dizel 1.5 DCi Blackshadow 94.750 TL... ÖTV indirimiyle 60.750 TL ye geliyor. Navigasyon ve Geri Görüş Kamerası 2 Bin tl yi geçiyor... Aparat projesi, Aparat ve Kasko - Sigorta falan dahil değil.

2018 modeli 104.000 gibi bir fiyatla piyasaya sunulacakmış. Tabi daha yukarı ya da düşük olabilir. Kur etkiliyor...

inzibat, parasal konularda çok fazla sıkıntınız yoksa yeni modelini beklemenizi tavsiye ederim. Bir çok yeni özellikler mevcut yeni duster 2 de. o yüzden 10 bin tl fiyat farkı normal.

UZAKLAR
Maddiyat herkes gibi benide etkiliyor. Gerçi daha Mahkeme hastanesi heyetine gireceğim. Onların vereceği sonuçta kararımı etkileyecek.

siz yinede bekleyin eski duster 1 modelinin fiyatı daha uygun olacaktır.. duster2 piyasaya girince .

Honda iyigüzel hoş ama sınıf farkı var ve motor ve vites olayı sıkıntılı 1,4 cvt hondalar acaip yakıyor ayrıca %6 %7 gibi eğimlerde sıkışık trafikte cvt şanzıman feleğini şaşıyor. İçerideki yolcuları yayık ayranına çeviriyor.

Son düzenleme:
[FONT=Helvetica, Arial, sans-serif]işte bende size onu diyorum ya, hiç içine binip test etme veya seyahat etme şansınız oldumu da, böyle kesin ve ön yargılı konuşuyorsunuz?[/FONT]

benim test etme imkanım oldu buna binayen konuşuyorum ayrıca 2017 test sürüşüne katıldım öyle kısa bir testde değildi dağ tepe tırmandık. Kendim bisiklet sporu ile uğraşıyorum uzun soluklu patika etaplı yarışlarımız da 4x4 dusterler eskortluk ediyor ve araçlar banamısın demiyor o yollarda ..

bir araçtan ne istediğinize bakar bu durum eğer uyugun maliyet yerden yüksek iş görücek bi suv olsun derseniz bu araç on numara ama uygun maliyette konfor ararsanız o iş olmaz nekadar ekmek okadar köfte ...

duster içine 90 dan sonra rüzgar sesi yol sesini alır, duster yüksek hızda virajlara gelmez, dusterın koltukları rahatsızdır (2017) ve öncesi modeller için geçerli terletir aksidir sakin sakin kullanıcan, arazide sahibini üzmücek hatta uygun lastiklerle bildiğin balçık çamurlada debelenebileceğin hem gündelik işini görüp hemde eğlenebileceğin bir araçtır ...

duster konfor olarak honda kadar olmadasa motor vites yönü ile hondadan daha iyidir daha istikrarlıdır edc şanzımanın dci motor ile uyumu ..

Gönül isterdiki fiat ın kullandığı 16 valf motor olsa daha iyi olurdu ama renoult kendi motorunu kullanmayı tercih ediyor ki kötü bi motor olsa idi mercedes kullanmaz dı .

Son düzenleme:
bizim memlekette offroad kulübümüz var, ayda 1, 2 ayda bir offroad yaparız, benim aracım full paket 4x4 duster, bana inanın o koca koca arazi araçlarının hiç birinden de geriye kalmıyorum, dere geçişinden tutunda çamur deryasına kadar. En zorlu rampalardan kar üzerinde gitmeye kadar her türlü yol şartlarının üstesinden geliyor. Bu nedenle iyiki de almışım diyorum. Duster benim özgürlüğüm, ayaklarım. Neredeyse canımın istediği her yere dağ bayır demeden onunla çıkıyorum. Daha ne olsun...

Alternatif olarak Suzuki Vitara düşünülebilir. 4x2 benzinli otomatik 94 bin lira, 4x4 ise 102 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. (Donanım seviyesi de baya dolu.)

Suziki çok güzel bi araç ancak bana göre kusuru dizel versyonun olmaması zaten dizel otomatik versyonu olsa suzukide bi 10 15 bin daha fazla olur sanırım

Son düzenleme:
Benim için 1. önemli olan bagaj kısmına tekerlekli sandalyemi rahat sığdırabilmem. 2. Boyum uzun olduğu için araca binerken direksiyon kısmına sıkışmamam. 3. de performansının yanında fiyatı. Elbette kaliteyi ucuza almak gibi bir düşüncem yok. Benim şartlarıma mümkün olan en uygun aracı almak için araştırıyorum. Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim

nissan qashqai tafsiye ederim geniş ferah konforludur dar değil yayık ayrana çevirmez yolculuklarda :)

suat65 Arabaya diyecek sözüm yok. Çok rahat bir araç. Lakin bağaj kısmı benim istediğim genişlikte değil. Tekerlekli sandalyemi koyduktan sonra pek bir yer kalmıyor

Dacia Duster 4x2 konusunda verdiğiniz görüşler için teşekkür ediyorum.
Sonunda başka bir araçta karar kıldım. Skoda Yeni Octavia 1.6 otomatik dizel. Bağajı geniş, içine çok rahat sığıyorum. Performansı da gayet güzel. Rabbim ihtiyacı olan herkese nasip eylesin

Üst Alt