Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dacia logan mcv veya dacia duster kullanlar

yaser_89

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Dacia logan mcv

ben yüzde 93 engelliyim ilk aracımız olcak dacia logan mcv almayı düşünüyorum kullanlar varmı varsa iyi veya kötü yönlerini öğrenmek istiyorum
ötv imdirimsiz araçın fiyatı Logan MCV 5 kişilik - Ambiance Edition 1.6 LPG 85 bg Euro5
27.000

daica roman arabasıdır arabayı renault firması satın aldı araba güzeldir ama bu paraya daha iyi araçlar alınabilir. (Fiat gibi)
kötü yanını sana söyleyem arabanın
izolasyon sıfır
fabrika verilerinin çok üstünde yakıt tüketimi
kötü iç tasarım
Yol tutuşu kötü ( Nerdeyse hiç )
Sürücü simiti çok çabuk üst kırılmalara ve belli bir kullanımdan sonrada gıcırtı yapıyor.

bunlar benim kullanıpta gözlemlediklerim işim gereği bir sürü araba deneyip arabalar hakkında bilgi toplayıp firmalara hataları gönderiyoz. bana kalsa biraz daha bekle Clio 4 Türkiye piyasasına gelecek hem uygun alırsın ...

Aklını umarım çok karıştırmamışımdır.

benim ötv indirimile vercem fiyat 18.500 senn önerin ne olur bana stejin veya doblo tarzı araç oluyor

bana kalsa arkadaşım bir iki ay bekle neden dersen piyasa biraz hareketlensin daha düşük fiyata alırsın ama araba alacaksanda git Fiat [FONT=sans-serif]FIORINO PANORAMA bu arabayı al seni asla yolda bırakmaz çok ekonomik.[/FONT]

[FONT=sans-serif][FONT=sans-serif].[/FONT][/FONT]1 ci ayda alcam benim akülü arabam katlanmıyor Fiat FIORINO sığcanı zannetmiyorum Fiat Doblo Classic Combi 1.3 nasıl sizce
[FONT=sans-serif]
[/FONT]

1.3 motoru zayıf diyolar siz daha doğrumudr

1.3 multijet kullanmayan arkadaş bunu bilmez ben çok kullandım :) Çok kuvvetli motor

Aslında bak arkadaşım sana bir sözüm olsun eğer orta durumlu bir ailesen

motor ve ön-arka takımlar sağlam olsun diyorsan fiat

kasa sağlam olsun diyorsan vw

alacaksın fiat al bak garanti veriyorum rahat edersin.

Dacıa Logan MCV 7 kişilik - Ambiance Edition 1.6 LPG 85 bg Euro5 aracımı 03.01.2013 itibariyle aldık araç 20 gün sonra satış bayine gelcek

arkadaşım tecrübe ile sabit en iyisi fıat marea sw sıfır olmak zorunda değilse harika araba 2001 modelini alacaksın ki sw sonserisi 2001 dir bakacaksın rahatına güç konfor ve donanım muazzam bir araç

duster bende var arkaşim. donamı yok ama güzel az yakiyor. duster 1.5 motru var bende dizel 38 milyara almiştim.bn 2011 de ama yaşi gelince satip taranspoter almayi düşüyorum ama tavise ederim dusteri. sana bagaji fln geniştir.

Dacıa Logan MCV 7 kişilik - Ambiance Edition 1.6 LPG 85 bg Euro5 aracımı cuma alıyorum herşeyi bitti

Acıya Gülmek;
hayırlı olsun kardeşim. 2013 modelmi aldin. kaç kaç hp?

2012 model 2013 ler satışa 1şubatan sonra çıkıyormuş benim arabam 85 bg motor var

arkadaşlar kardeşimin %98 ağır engelli raporu var onun adına araba almayı düşünüyoruz. Dacia Duster 32.900 Dacia Logan Mcv 24.850 fiyatları. Ötv ile bize ne kadar gelir bu iki araç? ben hiç bişey anlamadım hesaplamalarından yardımcı olabilirmisiniz?

hayırlı olsun pişman olmazsın bizde aldık ne varsa alıyor içi geniş bagaj sandalyeyi katlarsan 7 kişi ile de gidiyor ben iyi seçim

Üst Alt