Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dacia sandero stepway 1.5 dizel otomatik düşünüyorum..?

suskun62

Üye
Konular
79
Reaksiyonlar
2
Merhaba arkadaşlar.

40 Bin TL bir bütçem var. dacia sandero stepway 1.5 dizel otomatik düşünüyorum. Fiyat teklifi aldım bir kaç yerden 38.500 tl teklif verdiler.

O aracı alma bunu al yada 2 ay bekle daha ucuza alırsın gibi önerileriniz varsa, duymak isterim.

valla 2-3 bin tl daha ekleme imkanınız var ise vw polo olabilir. hyundai İ20 olabilir. dacia ya o kadar para vermem ben açıkçası.

i20 dediğiniz aracın DACİA'dan nasıl bir fazlalığı var merak ettim doğrusu...
3 bir çık şunu al, 5 bin çık bunu al dersen bu işin sonu yok... STEPWAY dacia'nın bence en makul, en sportif ve binilebilir aracı... Eğer 2017 kasa değişmeyecekse hiç düşünme al, hem yedek parça, hem yakıt ve fiyata göre konfor olarak her bakımdan ihtiyacınızı karşılayacaktır... tanerbudak

Ata_Türk bu konu zevk ve bütçe meselesi. i20 için dediğiniz doğru olabilir. polo için aynı şeyi söyleyemem. ortada bir VW kalitesi var sonuçta. dacia dediğin araç yürüyen tabuttan farksız bir araç.

suskun62

o paraya 0 km dizel otomatik araç almışın kardeşim.
Al ve kazasız belasız bin inşallah.

oneday aynen 40bin liraya 2010 model focus vermiyolar dizel otomatik :) suskun62 normalde her araç firmasının yıl sonu kampanyası olur elindeki araçları satabilmek için bu ay alma bekle yılbaşında alırsın o zaman 35 e felan düşürürler çünkü araç yasını doldurmak üzere oluyo :)

2008 2009 honda civic benzinli ve hibrit otomobil var otomatik 70 km hıza kadar elektrikle çalısıyor 70 km sonra benzinde çalısıyor yakıtı da normal hiç olmasa honda kalitesi otomatigide iyidir honda kalitesi yani.araştır istersen

Ata_Türk

Dacia araçlar çok ucuz ama çok da donanımsız,süsbansiyonsuz araçlardır.Dacia nın en iyi modelinde bile klima dahi opsiyoneldir(isteğe bağlı)Araçın dışı iyi gösterişli fakat içi tamamen boştur.Bir de bu fiyatlar bu araçlara yazık olur diye düşünüyorum.Bence Biraz daha para ekleyip peugeot 208 suv,honda jazz yada buna benzer araçlar alınabilir.

suskun62 :

Abim de var dacia logan en dolusu inan sadece ekonomi ve yakıt tasarrufu var donanım olarak ve kaporta olarak bile zayıf sadece ayağını yerden keser inan tavsiye etmiyorum onun yerine diğer modellere yönelmen de fayda var vereceğin para da az bir para değil...

Arkadaşımın gecen hafta 2011 icon fluence i var 100 bini geçti edc beyni arızalandı. 3000tl istediler şanzıman arızası çıkarsa 10.000 tl yi geçeceğini söylediler. (edc, dsg, cvt) aynı performanslı çift kavaramalı bi sistem ama dsg si olan golf arkadaşım 3 kere şanzıman değiştirdi, volkswagen de servis çok cüzi miktarlar istedi. Ayrıca bakımı servislerde yaptırdın mı iyi niyet garantisi var daha ekonomik fiyatlara ve para almayan servislerin olduğu yazılmış VW DSG formlarında şuna bağlayacağım Renault bunu yapmıyor.

ikinci elde VolksWagen, Dacia veya diğer markalar kadar değer kaybetmez. son tercihin olsun bence Dacia

Aralığın son haftalarında inan çok indirim oluyor bunu beklemeni öneririm. hepsinden ayrı ayrı fiyat al en doğrusu bu olur bence.

Üst Alt