Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dacia Stepway hakkında görüşleriniz..?

sersuvari

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Değerli arkadaşlarım iki sorum olacaktı. Dacia stepway i tavsiye edermisiniz. Liste fiyatı 37000 tl olan bu aracı vergi indirimli kaça alabiliriz.

37.000x100/42 cıkan sonucu ana paradan cıkart.

nissan kaşgaiyede bak kaportası daha sağlam.

işlemi ya ben yapamadım yada bir hayli karışık geldi.

37000*100/42 sonucu 8800 gibi bi sonuç dokuz dersek.

37-9 eşittir 28 bine mi geliyor .

15.54o ötv indirimialırsın 21.460 a gelir size.

motoru iyi .1.5 dizel yani coğu reno grup arabalardaki aynı motor olması lazım maddi durum iyiyse daha iyi araçlara bakın zaten ötv indirmi var :D

Nasıl bir araca ihtiyaç duyduğunuzu yazarsanız...

ihtiyacımızda birinci öncelik az yakıt. Köye gitme durumumuz olduğu içinde yere yakın olmamasını istiyoruz. Fazlaca bir beklentimiz yok açıkçası.

farklı araç olarak hangilerini tavsiye edersiniz.

Az yaksın, yerden yüksek olsun, diyorsanız, fiyatı, servisi, yedek parçayı da göz önünde bulundurursak en iyi tercihi yapmışsızın zaten, bence diğer modellerle aklınızı hiç karıştırmayın..

sakın kardesım pişman olursun beygirden farkı yok bu aracın benım arakadsımda var iyi tarafı cok az yakıo bildiğimiz reno torosun yeni versıonu

napsın arkadaş qasqai yi köye mi sürsün al 10 yıl bin at acımazsın o arabaya parçaları ucuz masrafı fazla olmaz

Bugün deneme sürüşünü yapıp aracı indirimli olarak , sigorta dahil anahtar teslim 26.500 e aldım. Bir araç arama telaşının daha sonuna gelmiş olduk. Rabbim herkese kazasız sürüşler versin.

dostum hayırlı olsun kimseye kulak asma tamamen bütçeyle alaka... kazasız belasız binmek nasip etsin :))

hayırlı olsun kardeş bende almayı düşünüyorum da acaba engelli maaşı kesiliyomu

yanlış anlama arkadaş bence hiç hoş bir araç değil bende otomatik focus var birazyakıyor ama araba inan bana doğan şahin bile daiadan iyi iyi araştır varsa paran hyundai blue i35 yada toyota felan al ama arabanın kralı toyotaaaaaaa

aldıysanda hayırlı olsun sadece allah kaza bela vermesin

aldıysanda hayırlı olsun sadece allah kaza bela vermesin

Üst Alt