Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Daha çok prim günü olması emekli maaşını arttırır mı?

sukrukayhan

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar,

%55 oranında almış olduğum süresiz raporum ile vergi indiriminden yararlanıyorum. Sigorta girişim 01/10/2008 den önce olduğu için 18 sene 4080 gün üzerinden emekli olacağım inşallah. Sizden istediğim yardım ise şu yönde şu anda 16 yıl ve 5480 gün ile emekliliğimi bekliyorum. 2018 yılına kadar 6 bin günü geçeceğim sanırım. ödenmiş günün yüksek olması emekli maaşımı arttırırmı? Yoksa düşürürmü? yardımlarınız için teşekkür ederim.

arkadaşım bildiğim kadarıyla sigorta primin asgari ücret den yatarsa maaşın azar azar düşüyor.primini yüksekten yatırtmaya bak gerekirse maaşından fedakarlık yap ki maaşın yükslir... bu arada maaşların düşmemesi için yeni bi düzenleme olursa bilemem söylentiler var .

maaş asgari ücretten yatmıyor. 4080 gün iken ben 6000 günden fazlada hak edicem buda umarım maaşımı düşürmez

sukrukayhan

Hadi düşürür demeyelim ama, onca fazla primin maaşa bi gıdım katkısı bile olmaz. Keşke şartlar tamamlansaydı da erkenden emekli olabilseydiniz

Üst Alt