Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Daha çok şeyler yapmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum!?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
Herkese Selamlar ve Saygılar...
2012 ÖMSS Sınavı İle Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne Atandım Çok şükür,Kurumumdan,İş Arkadaşlarımdan,Çok Memnunum.Ama Bazen (İsyan Etmiyorum Tövbe) Çok Üzülüyorum.Kendimi Gerçekleştiremediğim için Ve Gelecek İçin İş Hayatımda İşime Yarayacak Ne yapabilirim Bilgim Yok.Her şey Yapabilirim,Kendime Güveniyorum Ama Ne yapmalıyım Onu bilmiyorum.
Bu Konuda Fikirlerinizi Almak İstiyorum Şimdiden Teşekür Ederim.

kendine iş dışında keyif alacağın hobiler yarat ve boş zamanlarında onunla değerlendir. fotografcılık,müziğin herhangi dalı,tiyatro drama v.s v.s yani mutlu olabileceğin bir hobi bul...

doyumsuzluk basa beladir. engelinle meydan okuyarak sakince tadina vara vara yukselmek varken bu acele niye:confused:

shukufe

Kesınlıkle Haklısınız Bende hep böyle dusunuyorum ama şeytan sureklı didikliyo işte..Aklım karışıyor..

Eğitim durumunuzu bilemediğimden lise mezunuysanız üniversite, lisans mezunuysanız Master ve akabinde doktora yapabilirsiniz...

Unıversıtede ıken trafık kazası gecırmıstım. Su an acıkogretım okuyorum. Soyledıklerınızı dusnuyorum ama once unıversıte bıtmesı ıcın ugrasıyorum ıns.

briç oyna, spor faaliyetlerine katıl, engel durumuna göre çeşitli spor branşlarında hakemlik kursları var onlara katıl değişiklik olur

vücut geliştirme sporu yap ve okuyarak kendini geliştir.

Üst Alt