Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Daha fazla memur alımı için email kampanyası..?

Konular
3
Reaksiyonlar
0
T.C. Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği P.K. 06689 Çankaya / Ankara

Faks: 0 (312) 470 13 16

E-posta: cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr

-T.C. BAŞBAKANLIK Vekaletler Caddesi Başbakanlık Merkez Bina P.K. 0657 Bakanlıklar / Ankara

Faks: (0312) 417 04 76

E-Posta: bimer@basbakanlik.gov.tr ozelkalem@basbakanlik.gov.tr

-T.C. BAŞBAKANLIK İNSAN HAKLARI BAŞKANLIĞI, Yüksel Caddesi No:23, Kat 3

P.K. 06650 Yenişehir / Ankara

Faks: +090 312 430 43 97

E-Posta:ihb@basbakanlik.gov.tr

-T.C. Özürlüler İdaresi Başkanlığı Necatibey Caddesi No:49 Kızılay/Ankara

Fax : 0 (312) 2295585

E-Posta: bilgiedinme@ozida.gov.tr

T.C. Devlet Personel Başkanlığı İzmir cad. No: 41 KızılayAnkara

Fax : 0 (312) 424 02 97

E-Posta: info@dpb.gov.tr

-T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İnönü Bulvarı No:42 P.K. 06520

Emek / Ankara

Fax : 0 (312) 2127230

E-Posta: iletisim@csgb.gov.tr

herkes bir tane mail atsa.kaş kişiyiz burada.öğretmen arkadaşlar siz de katılın lütfen:)))

dur annemde soyluuyyeimmmm;) oda atsinnnnn;) gerecgi siz ogretmenleinn derdini pek atlamis degilimm madem iisnize yaryacaksaa;) neden olmasinn

söyle ya annene:)o da atsın ne kadar çok kişi o kadar iyi.öğretmen alımı için mi mail atın yazıyor orda ya hayret bir şey.diğer kurumlar için de temmuz alımına ayrılacak memur sayısının fazla olması için...

burda boş boş illa yorum yapcam diye uğraşcana bir mail at beyaz geceler....

Merhaba hocam cok özür diliyorum
ne meili atacağız bilgi veirirmisiniz
içeri ne olmalı vs.
Teşekkür ederim.

temmuzda daha çok alım yapılsın diye mail yazın.içinizden geldği gibi yazın gerekli yerlere

:))))

tamam hocam teşekkür ederim.
meil atacağım.
umarım diğer kurumlarda da alım olur sağlık kurumu emniyet vs. gibi
teşekkür ederim.

umarım meillerimiz ses getirir
ama resmi belgelerde yazmak gerekiyor
diye düşünüyorum.dilekce vs gibi.

bende bir kaç gündür bunu dile getiriyorum bazı forumlarda, ben bir kaç kuruma atmıştım, sgk, emniyet, meb ve akim gibi ama diğerlerinede atıyorum şimdi... lütfen destek verin dostlar...

kaybetcek neyimiz var...

sen bir at da onlar almasınlar bizi kaileye

pari85;

Pari85 Devlet vatandaşını kayle almayıp kimi alacak ki?
Sana kısa bir hikaye anlatayım mı?
Bundan 1-2 yıl önceydi sürekli ilk öğretim ve lise mezunu engelli alınıyor, ünv.li engelliler yok sayılıyordu biz bir grup arkadaş 1-2 yıl boyunca bıkmadan usanmadan alışkanlık haline getirip her ay akim ve dpt, maliye, meb vs.vs.vs. kurumlara mailler atarak sesimizi duyurmaya çalıştık ve geçte olsa meb alımlarında bunun işe yaradığına şahit olduk ve şu anki hedefimizde tüm kurumların boş olan engelli kadrolarını doldurtmak...
Hatırlarmısınız bir film vardır "Esaretin Bedeli" diye orada hapisaneye bir kütüpane kurmak için yıllarca adam mail attı yılmadı usamnadı ve sununda birilerini yıldırdı... bizde hakkımızın verilmesini beklemektense (ki çok bekleriz) lütfen hakkımızı almasını bilip bu uğurda mücadele edelim... matbu bir mail hazırlayıp her ay aynı kurumlara gönderin taaa ki bıkana kadar...
Ben Meb alımlarıda memur olsam bile bu işin peşini bırakmayacağım emin olun...

pari85;

içinden ne geliyorsa :))) Tabi işin esprisi bu,
yazılacak konu kısa ve öz kurumların açıklarından, engellilerin beklentilerinden, vaadedilen engelli alımlarının ne zaman gerçekleşeceğinden vs.vs.vs. taleplerimizi, isteklerimizi, verdikleri sözleri ne zamna tutacaklarını yazalım...
aslında bir matbu yazı yazmıştım ama bence herkes kendi diliyle yazarsa daha iyi olucaktır...

Arkadaslar saldırın maillere

ben sürekli atacam her gün. Ve yazacağımız mail bence konuyu iyi anlatan kısa ve öz olmalı. çok uzun olursa okumayacaklarını düşünüyorum

Arkadaşım çok Teşekkür ederim...Site yöneticisi arkadaşlar konuyu sabitlerlerse sevinirim.Ayrıca bu işlerden anlayan arkadaşların bir metin yazmalarını istesek,bu ortak bir metin üzerinden hareket etmemiz daha uygun olmaz mı?...

iyi günler arkadaşlar çok güzel düşünüyorsunuz sesimizi duyuralım bizi sahipsiz bilmesinler önümüzde seçimler var sesimizi duyuralım ben 2002 den beri takip ediyorum sınavlara girelim bir türlü yerleşemedim çünkü sürekli torpilli insanları alıyorlar merkezi sınav yaoılsın herkes kendi hakkıyla yerleşsin bir de özürlü memur alımı yapılırken tekniker ve teknisyen alımı pek yapılmıyor genel de düz memur alımı yapılıyor bunu dile getirelim arkadaşlar

bulut25;

Kesinlikle katılıyorum bulut bunun üstüne gitmeliyiz, zaten 3-5 tane ünv. ve önlisans alıyorlar bunuda şehir bazında yapınca malasef aldığımız kpss puanları ile çakılıp kaldık çünki işkura ilan veren kurumlar hep kendi torpillilerini alıyor buna çok şahit oldum... bunu için lütfen uğraşalım.

tek tip yazı etkili olmaz bence.çünkü biz daha çok öğretmen alınsın diye mail atmıştık ama kopyala yapıstır usulü ile.sonra tv.izledim sayın M.bakdakçı gençlik işsiz fakat niye işsiz oldukları ortada.kendi dertlerini kendi cümleleriyle anlatmaktan aciz oldukları için dedi.bence herkes kendisi alımların yapılması,kurumların belirli özülü kontjanının doldurmasını için elinden geldiğince iki cümle yazsın göndersin.etkili olacaktır.bakın mail etkili tepkimizi ortaya ortaklaşa koyduk mu yapamayacağımız şey yok.gerekli yerlere dilekçe de yazın elimizden geleni yapalım da.

gerisi onların bileceği bir iş

Üst Alt