Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Daha önce ÖTV muafiyetli araç almadığım halde vergi dairesi almışsın diyor!?

CemDurgun06

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ÖTV muafiyetli araç alacaktım, aracın parasını da ödedim. Aracı teslim almaya yakın beni arayıp, on yıl içinde daha önce ÖTV muafiyetli araç aldığımı söylediler. Ancak böyle bir şey kesinlikle olmadı, ne araç aldım ne de miras yoluyla bana bir araç geçti. Defalarca açıklamama rağmen, vergi dairesinden bu şekilde bir cevap geldiği söylendi.

Benzer bir durum yaşayan var mı? Ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Şimdiden teşekkür ederim, iyi günler dilerim.

OHA!

Araç neymiş? Plakası neymiş? turkiye.gov.tr'de adınıza kayıtlı bir araç görünüyor mu?

@CemDurgun06, aynısı basıma geldi git vergi dairesine aracı aldıgın baglı vergi dairesine düzelttin de banada aynısı oldu 4 günde düzelttiler . Benimde ilk rapor ilk aractı

@OturanBoğa, banada aynısı olmustu hatırlarsan oturan boga sormustum vergi dairesinden cıkmadım hergün gittim düzelttirdim

Üst Alt