Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Daha önce vergi indirimi aldım, ama hastalığım arttı. Tekrar başvurmak istiyorum..?

aslan28

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
daha önce vergi indirimi aldım hastalığım arttı başvuru yolu nasıl tekrar çalışırkenmi başvurmak gerekir yoksa önceki raporla başvurmak yeterli olurmu ?yani çalışmadan başvurabilirmiyim ? dilekçeylemi başvuruyoruz maliliye ? varsa dilekçe örnegi konusunda yardımcı olurmusunuz teşekkürler

bendede aynı durum var yeni hastalıkla rapor oranım değişti

aslan28

Vergi indirimi için çalışıyor olmak şart. Ama burada derece yükseltme başvurusu olacak, buna dair bilgim yok. Çalışmıyorken de başvuru yapılabilir belki. Gidip sormak lazım. Düşük bir ihtimaldir, çalışıyor olma şartı aranmayabilir.

Özel bir dilekçeye gerek yok. "Halen 3. derece sakatlık indiriminden faydalanıyorum. Ekte raporumda görüleceği üzere sakatlık oranım arttı. İş bu nedenle sakatlık indirim derecemin yeni raporum bağlamında yükseltilmesini arz ve talep ederim."

Üst Alt