Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Daha önceden aldığım raporumun oranı askerlik işlemleri sırasında düşer mi?

Halterciler

Yeni Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Selamun aleyküm sayın forum üyeleri benim sol dizimde protez mevcut aynı zamanda düşük ayak var damar tıkanıklığı var hareket kisitliligi var. 2015 yılında %40 rapor aldım . Lise bitince otomatikmen asker kaçağı göründüm askeri şubeye devlet hastahanesi raporumla gittim, bana tekrar seni sevk edip rapor aldircaz dedi yada 2 senelik tecil hakkın var onu kullan dedi ben tecil ettirdim fakat o süre bitti Ben şimdi şubeye gidip sevk alırsam tekrar heyete girip rapor oranimi dusurmelerinden korkuyorum askeri şube bu elindeki rapor olmaz biz yollucaz sevk etcez dedi. Şimdi bana bu ayakla %40 aşağısı verirlerse ben desteksiz bile yürüyemiyorum ne yapicam ekpss hazırlanıp giricektim önümüzdeki sene lütfen bana bi yol gösterin

Halterciler ve aleyküm selam
öncelikle engelli raporu değerlendirmesinde farklı bir yönetmenliğe göre değerlendirme yapılır ve oran belirnenerek engelli raporu düzenlenir bireye askerlik işlemleri ise tsk sağlık yönetmenliğine göre değerlendirmenyapılır sonucunda askerliğe elverişli veya değildir raporu düzenlenir

Askerlik işlemleriniz yapılırken mevcut engelli raporunuz zarar görmez ve geçerliliğini korur her sonuçta.

Üst Alt