Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Daha önceden alınmış sağlık raporuna ekletme yapılabilir mi?

Konular
27
Reaksiyonlar
0
Merhabalar benim şöyle bir sorum olacak daha önceden alınmış %92 engelli sağlık raporum var bedensel engelli olarak artık araba kullanmak istiyorum h sınıfı ehliyet almak istiyorum.Raporuma h sınıfı alabilir ibaresi ekletmek istiyorum fakat yeniden komple doktorlara gözüküp heyete mi girmem gerekli yoksa tek bir doktor bakarak bu işlem olabilir mi cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

evet yeniden rapor cıkartmanız gerekir ekleme olamaz
oayrı bir amac için alınmış bu ise farklı bir amac için alınacak ikisi aynı şey değil umarım yardımcı olabilmişimdir

Yönetmeliğin H sınıfı sürücü belgesi kriterlerine göre tekrar muayene olmanız gerekmekte, sürücü belgesi için normal engelli sağlık kurulu raporları olmaz.
''H sınıfı sürücü belgesi alır otomatik vitesli/özel tertibatlı araç kullanır'' ibareli rapor alabilirseniz bu raporla hem sürücü belgesi hem de ötv muafiyetli araç alabilirsiniz.

Üst Alt