Aşağıdaki konu saptırıLmıştır duyrulur
Sene bilmem kaç.. Biz daha yeni köyden gelmişiz şehre.. ve ben ilkokula başladım.. Türkçeyide halk ağzı ile öğrendim
Tarifim: Saçlarımı annem kesmişti ama şekilli.. başıma bir tas koydu etrafını kesti o zamanlar moda buydu
Ve bir siyah önlük var üzerimde.. pantol yoktu o zamanlar.. üzerimde annemin ördüğü pijama benzeri bişe vardı.. yeşil renkli orlon bişe, Lastik" vardı üzerinde aşağı düşmesin diye
Daha ilk ders hoca içeri girdi.. izmirli bir bayan..
"günaydın, nasılsınız? dedi
bende " biz eeyiyiz siz nasısız" şap bir tokat indi yüzüme
sonrada küstüm hiç günaydın demedim ona. nese işte halk arasındaki dil ile okuldaki bambaşka hengisini öğrenem
...
Bir gün çok sıkıştım "hocam çişim geldi" dedim bir toqqat daha
ne yapam altımamı yapsaydım
.. nese hoca dedi buna bir çare bulalım.. düşündü taşındı dediki " sen hocam ıslık çalabilirmiyim de ben anlarım " dedi.. bende hep öle dedim...
ikinci dönem oldu hoca değişti.. bir erkek hoca daha hoş birisine benziyordu... işte yine birgün derste sıkıştım
"hocam ıslık çalabilirmiyim " dedim..
hoca: oğlum aa ne ayıp ders işliyoruz olmaz.. dedi..
Gökmen: ama hocam ıslık çalmam lazım
hoca: oğlum olmaz ..
Gökmen : hocam kendimi tutamayacağım..
Hoca: oğlum tamam ozaman .. gel yavaşça kulağıma ıslık çal dedi..
[SIZE=5]Gökmen[/SIZE]
Sene bilmem kaç.. Biz daha yeni köyden gelmişiz şehre.. ve ben ilkokula başladım.. Türkçeyide halk ağzı ile öğrendim
Tarifim: Saçlarımı annem kesmişti ama şekilli.. başıma bir tas koydu etrafını kesti o zamanlar moda buydu
Ve bir siyah önlük var üzerimde.. pantol yoktu o zamanlar.. üzerimde annemin ördüğü pijama benzeri bişe vardı.. yeşil renkli orlon bişe, Lastik" vardı üzerinde aşağı düşmesin diye
Daha ilk ders hoca içeri girdi.. izmirli bir bayan..
"günaydın, nasılsınız? dedi
bende " biz eeyiyiz siz nasısız" şap bir tokat indi yüzüme
Bir gün çok sıkıştım "hocam çişim geldi" dedim bir toqqat daha
ikinci dönem oldu hoca değişti.. bir erkek hoca daha hoş birisine benziyordu... işte yine birgün derste sıkıştım
"hocam ıslık çalabilirmiyim " dedim..
hoca: oğlum aa ne ayıp ders işliyoruz olmaz.. dedi..
Gökmen: ama hocam ıslık çalmam lazım
hoca: oğlum olmaz ..
Gökmen : hocam kendimi tutamayacağım..
Hoca: oğlum tamam ozaman .. gel yavaşça kulağıma ıslık çal dedi..
[SIZE=5]Gökmen[/SIZE]