Engelli emeklilik ve rapor oranı
Selamlar;
2004 girişliyim ve hala çalışmaktayım. 2013 yılında sol kolumda oluşan bir ağrıdan dolayı özel bir hastaneye gittim ve çekilen EKG sonucunda ana damar %99 ve başka bir damarda %30 tıkanıklık tesbiti sonucu 1 adet stent takıldı ve ilaç raporu düzenlendi, ialçlarımı hiç aksatmadan kullanmama rağmen ara ara kontroller yaptırdım. kontrolde yapılan ekokardiyografide EF değer 65 yazıyor.yine ilaçlarıma aksatmadan kullanırken 2018 senesinde aşırı göğüs ağrısı ile hastaneye gittim ve bir damarımda %90 tıklanıktık tesbit etti ve 1 Adet stent uygulaması yaptı ve taburcu etti. Bunların yanında hiperlipidemi teşhisi ve hipertansiyon teşhisi kondu ve 2013 aralık ayından bu yana kardiyak,koletrol ve hipertansiyon ilaçları kullanmaktayım. Gün içerisinde uyku halinden dolayı doktora gittim ve bana uyku abnesi olabileceğini söyledi ve 1 gece ünitede yattım ama hafif derece uyku abnesi çıktı. Siz değerli arkadaşlara sorum şu ben bu rahatsızlıklardan dolayı kaç oranında engelli raporu alabilirim. Teşekkür ederim.