Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MERHABA
Okul müdürüyüm. engelliyim. Personelim tarafından darp edildim. Adli ve idari davada ne gibi haklarım var bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
teşekkürler
Okul müdürüyseniz personel görevden atılır hapislik olur tazminat davası açılır tabi iyi yönden baklılırsa personele meşru müdafalık bir durum yoksa yani kavgayı siz başlatttınız personele saldırdınız gerekli işlem sizde de açılır.
Adam darp olayından sonra askerlik için ayliksiz izne ayrıldı. Bu arada bunu başka okula verdiler okulumuzda calismasinda sakinca var diye. Sonra bu asker öğretmen olarak bizim okula verildi. Milli eğitim müdürlüğü biz vermedik savunma Bakanlığı verdi dedi. Darp olayını da o başlattı. Kamera görüntüleri var. Mahkeme 10.01.2017 de buyrun burdan yak
Zudurmus yani ne demeye çalışıyorsun? Adamın canı yanmış forumdan yardım istiyor senin ettiğin lafa bak yakışıyor mu? Cidden yani bi düşün kendini müdürün yerine koy, darp edilmişsin forumdan böyle bir yardım yol göstermelerini istiyorsun ve birisi çıkıyor ki senin dediğin lafı diyor ne kadar ağır değil mi? Böyle şeyler yapma. baran1512 hocam ortada bir şiddet var bence bunun çözümü hukuki işlem. Avukat bile tutabilirsiniz kamera kayıtları varsa