Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dask sigortası neden kiracıya yüklenir ki!?

hilal72

Aktif Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
dask sigortası artık mecburiyet oldu her yerde bunu soruyorlar ama dask sigortasını neden uyanık ev sahipleri kiracılarına ödetiyorlar anlamıyorum dask sigortası evi kapsıyor kiracı sigortayı yaptırıyor ev sahibi hazıra konyor

hilal72 öyle bişey yok başınıza geldiyse sakın ödemeyin dask kiracıyı değil ev sahibini bağlar

Dask ev sahibine aittir tapu ile acenteden yapilir yani sizi baglamaz ev sahibine aittir benim ev sahibim her yil kendi yaptiriyor eger siz yaptirdiysaniz kira.dan dusurlur

hilal72
Kirada iseniz ve ev sahibiniz bu şekilde bir uyanıklık yoluna gidiyorsa kesinlikle kabul etmeyin ve eğer ödettiyse ilk kiradan düşün.
Dask, bir doğal afet sonucu evde oluşacak hasarı ya da tamamen kullanılamayacak olursa evin değerini ev sahibine ödemeyi taahhüt eden bir sigorta türüdür, kiracıyla en ufak bir ilgisi yoktur.
Benim de kirada dairem var, doğalgaz gibi aboneliklerde dask mecbur tutuluyormuş, ben dairemin olduğu İstanbul'da oturmadığım halde orada oturan kardeşim aracılığıyla daskı yaptırıp verdim kiracıya abone olabilmesi için.

bende ev sahibiyim ve kendi sask sigortamı kendim ödüyorum bu konuyu açtımki gördüğüm kadarı ile elekrik ve su açtırırken dask sigortası artık isteniyor ve bir çok kiracının bu sigortayı kendilerinin yaptırdıkalrını gördğğüm için bu konuyu açtım

Benim bir kiracı var , daskı ben ödedim , zaten kredili ev falan alınca banka otomatik çekiyor hesabından , buda demekki muhattap ev sahibi .

Üst Alt