Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Datça tatil diyalizde tanışan çift evlendi

sen/duyar

Yasaklı Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Sevgili arkadaşlar...Dün Datça'da tatil diyalizde tanışan,erkek sağlıklı ama kız arkadaş diyaliz hastası ,Fethiye diyaliz de evlendiler çifte mutlu yaşamlar dileriz.
Asıl konu ,onbinlerce diyaliz hastası var ülkemizde,sanırım çoğu sahil kenarlarında konaklamanın ücretsiz olduğunu bilmeyen,ya da böyle yerlere gelmeye cesareti olmayan binlerce kişi var .
Sosyal yaşamdan ümidini ,kesmiş,karamsar,evinde huzursuz..vs .böyle arkadaşlara bir sosyal terapi oluyor buralar..yeni arkadaşlıklar,arada bir evlilikler ,tanışmalar oluyor .Ben de eşimle burada tatil diyalizde tanıştım.
Umarım; içinizde ya da çevrenizde diyaliz arkadaşlara yön verirsiniz diye konuyu açtım.Tatil diyalizlerde,konaklama ve(bazı yerlerde yemek kendine ait)yemek ücretsiz deniz kenarlarında süre sınırlaması olmadan orada diyalize girmek koşulu ile istediğin kadar dört mevsim kalabilirsin hatta yıllarca...
Bizim kaldığımız Özel Fethiye Diyaliz Apartlarında Beş yıllık ailesiyle kalanlar var.Ben eşimle dört yıldır buradayım.

Üst Alt