Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Davayı kazanmama rağmen hala emekli maaşımı alamıyorum. Ne yapmalıyım?

berber74

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
1979 yılında gata askeri hastanesinden askere elverişli degildir diye %55 oranında raporum ssk girişim 1980 ayrıca 2006 iskenderun körfez devlet hastanesinden yine % 55 oranında raporum var 2006 yılında emekli oldum fakat vergi dairesi emekliligimin iptal edilmesi hakkında karar verdi hiç maaş almadım bende bunun üzerine vergi dairesine dava açtım ve en son adana balcalı hastanesinden % 42 raporla davayı kazandıgım halde 3. defa temize gönderildi 2006 yılından buyana bir maaş bile alamadım şuanda rapor isteseler heralde %70 rapor alırım ne yapmam gerekir bir yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler

en son aldıgım %42 lik raporu danıştay geri gönderdi altında temiz yolu açık diye vergi dairesi de temize gönderdi fakat 3 defa temize gidip geldi

Mahkeme sonucunu beklemekten başka bir yol yok gibi görünüyor. Ya sabır!

benim anlamadıgım 3 kere temize nasıl gönderilir daha önceki raporlarım ve son aldıgım rapor mahkemece kabul adilmiş tam anlatamadım ben tel bırakayım anlayan bir arkadaş çaldırsın ben onu ararım şimdiden Allah razı olsun 5387786969

Bir yorum yapmak mümkün değil ki. Mahkemenin gerekçelerini bilemeyiz. Avukatınız ne diyor?

Üst Alt