Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dayım malulen emekli oldu. Emekli maaşı bilgilerini anlayamadık..?

korfezlee6

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar dayım kalp hastası ve malülen emekli oldu sorum şu ;

Dayım ayın 21 inde alıcağı toplam para ne kadar net bilgisi olan varmı ?

sadece birikmiş aylık miktarı mı yoksa 2 sinin toplamımı ?

İkisinin toplamını alacak :D

dayın 21 inde 1858.41 alacak diğer aylar 1072.16+71.48=1143.64 alacak

1072,16 + 42,88 = 1115,04 TL maaş alacak. Maaş günü birikmiş toplam alacağı 1856,41 TL olacak.

1072,16'nın % 4'ü 42,88 yapar. 44,88'ü yanlış yazmışım pardon. Yukarıdaki mesajı düzelttim. Doğrusu Maaş 1072,16+42,88=1115,04 olacak.

Evet,o 71,48 in içinde birikmiş ek ödeme de var.

körfezlee6 , dayınız nasıl emekli oldu ssk ya basvurarak mı işlemlerinizi gerçekleştirdiniz , aynı şekilde benım babamda kalp hastası malülen emeklilik için önümüzdeki ay kuruma başvuru yapacağız , bizleride bilgilendirebilirseniz çok mutlu olurumm.
Şimdiden teşekkürler..

çok iyi maaş biz 800 900 e kanaat ediyoruz inşallah daha çok verir

benim en son bağkur ödedim ssk var 2950 pirim ama bağkurdan da var borç var nasıl olacak hiç bilgim yok sormak dan usandım şu yasayı bekliyorum başka yapacak hiç bişeyim yok istanbulda ikamet ediyorum bana bilgi veren kardeşlerden çook teşekkür ler ediyorum

bence devlet oy bekliyor tayip bey ben 780 tl alıyorum emekli 4500 günden oldum kafasına göre maaş bağlıyorlar en az emekli 1000 tl alması lazım

aynen yasin karataş kardeşim sizinle tanışalım bende istanbulda ikamet ediyorum kağıthanede eğer yakınsan bu konuda dertleşmek sohbet etmek isterim saygılar

Üst Alt