Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dayımın üstüne olan su sayacını kendi üzerime nasıl alabilirim?

theboy

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
15
Merhaba, Benim dayımın üstünde bir su sayaclı bir saat var ve ben bunu kendi üzerime yapmak istiyorum dayımın onayı ile bunu nasıl yapabiliriz? e devlet üzerinden olur mu? izmir bölgesinde o evdede başka bir dayım oturuyor. ben sadece kendi üstüme almak istiyorum onayı ile bunu nasıl yapabiliriz bir dayımdan imza alıp sayac sahibinden üzerime alabilir miyim?

O evde siz mi oturuyorsunuz?

hozgul Hayır biz kirada oturuyoruz dayım sadece orada oturuyor diğer dayım ben sayaç sahibi dayım ile kirada oturuyoruz. e devlet'den devri vb diyor bunu yapsan üstümüze geçiyor mu ve kontrol için sayaç kontrole geliyorlar mı?

theboy
e-Devlet üzerinden sözleşme işlemlerini yapabilirsiniz.

Ben olayı tam anlayamadım, şimdi siz o evde ikamet ediyor musunuz, etmiyor musunuz?

theboy

E, o zaman nasıl olacak ki? Benim bildiğim abonelik için tapu ya da kira kontratı falan istiyorlar.

Dayın neredeyse onu bul üzerindeki sayacı al eve götür kendi üstüne al. Uyurkende bir kenara koy.:D

Dayımın üstüne değil adına olması lazım

byilmaz21 Anlamadım hocam şimdi oradaki başka dayım aslında saat benimle kalan dayımın üstüne su sayacı onu kendi üzerime almak istiyorum kısaca kendisi vermek istiyor vekaletname ile felan alınamaz mı?
cardinals Anlamadıgım saat zaten benimle kalan dayımın. Digeri oranın sahibi ev tapusu üzerinde vekaletname felan kullansak alamaz mıyız? Cünkü adamın üstündeki için'de hani tapu istemeleri yanlış bence.

sizin yazdiklariniza anlam veremiyorum dogrusu:eek:
sayaci ustune alma maksadiniz
cunku evde siz oturmuyorsaniz
oturanin su parasini neden yulenieceksiniz sorumsuzca

GRAHAM BELL Ben hala olayı çözebilmiş değilim. :) Anladığım kadarıyla arkadaş dayısı ile kalıyor ve sayaç onun üstüne ama ev sahibi diğer dayısı olarak gözüküyor. Sanırım engelli indiriminden yararlanmak için arkadaş başvuruda bulunmak istiyor ama bunun için de kontrat kimin üzerine ise o başvuruda bulunabilir diye biliyorum.

uc kurus sakatlik indirimi icin ben olsam elalemin doktugu suyu ustume almam arkadas
dayida olsa guvenecegine isi saglam tutup korkulu ruya gormeye gelmez

selda*
dayi engelli olmadigi halde engelli indirimi kullanirsa engelliler icin ayip olmazmi

GRAHAM BELL ben olayı tam olarak anlayamadım ki. Ama dediğin doğru eğer kendisi ile dayısı aynı evde ikamet etmeyecekse etik değil.

theboy

O evde ikametgahınız yoksa yada ev size ait değilse yapamazsınız.

Kesinlikle o evde yaşadığına dair ikamet aranıyor eve denetime de geliniyor..su saati ayrımı başka dairelerde faydanalancakmı diye..

Üst Alt