Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dazer 2 köpek kovucu kullanan var mı?

Mediha

Üye
Konular
66
Reaksiyonlar
2
Kedi köpek fobisi olan bir insanım.. Hiç bir şey yapmaz korkma deseler de ve bunu bende bilsem de yinede yaklaşamıyorum. Akülü sandalyemle sokakta gezerken de maalesef köpekler sandalyeye havlıyorlar. Zaten korkağın tekiyim bu konuda ve hal böyle olunca iyice tırsıyorum..
Mecburen işten eve gidip gelirken de akülü sandalye kullanıyorum.. Bunlarla nasıl baş edeceğimi bilmiyorum..
Dazer 2 diye bir ürün gördüm nette ama nasıldır bilmiyorum.. Kullanan var mı? tavsiye edermisiniz veya bu konuda başka önerileriniz var mı?

cep telefonunuz akıllı telefonsa programlar var deneyin bi :D geçmiş olsun..

Bazı köpekler sağır oluyor ve bu cihazlar işe yaramıyorlar maalesef.

Bu tür şeyler insanda sahte bir güvenlik hissi verir. Bence köpek korkunuzu aşmanızı sağlayacak yöntemler arayın. Çok zor değildir.

Aslında bende söylediklerinize katılıyorum Metepe ve bu korkuyu yenmenin yollarını arıyorum ama hala aşabilmiş değilim.. Tamam diyorum bu defa korkmayacağım çığlık atmayacağım bu defa köpek önüme durup ısrarla havlıyor.. Ben yine kaçmaya kalkışıyorum :)

Eş dost tanıdıklardan sizi ürkütmeyecek, yumuşak huylu köpeği olan varsa öncelikle onunla zaman geçirmeye çalışın. Köpekler çok duygusal hayvanlardır. Kısa sürede sizi etkilerler.

İnternetten komik köpek videoları izleyebilirsiniz. Ama temas etmeniz çok önemli.

Köpekler alışık olmadıkları durumlara da tepki gösterirler. Bu normaldir. Bunu saldırmak için değil, korktukları için yaparlar. Sizin sandalyeniz de onlar için anlamlandıramadıkları, kendi kendine giden bir şey.. Aslında yenınıza gelip sizi tanısalar daha sonra tepki göstermezler. Hatta size sandalyenizin yanında bir süre bir köpek eşlik etse çok daha etkili olurdu.

çare av tüfeği.hayır,hayır şaka yaptım.

Üst Alt