Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dazer 2 köpek kovucu kullanan var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mediha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mediha

Üye
Konular
42
Reaksiyonlar
2
Kedi köpek fobisi olan bir insanım.. Hiç bir şey yapmaz korkma deseler de ve bunu bende bilsem de yinede yaklaşamıyorum. Akülü sandalyemle sokakta gezerken de maalesef köpekler sandalyeye havlıyorlar. Zaten korkağın tekiyim bu konuda ve hal böyle olunca iyice tırsıyorum..
Mecburen işten eve gidip gelirken de akülü sandalye kullanıyorum.. Bunlarla nasıl baş edeceğimi bilmiyorum..
Dazer 2 diye bir ürün gördüm nette ama nasıldır bilmiyorum.. Kullanan var mı? tavsiye edermisiniz veya bu konuda başka önerileriniz var mı?

cep telefonunuz akıllı telefonsa programlar var deneyin bi :D geçmiş olsun..

Bazı köpekler sağır oluyor ve bu cihazlar işe yaramıyorlar maalesef.

Bu tür şeyler insanda sahte bir güvenlik hissi verir. Bence köpek korkunuzu aşmanızı sağlayacak yöntemler arayın. Çok zor değildir.

Aslında bende söylediklerinize katılıyorum Metepe ve bu korkuyu yenmenin yollarını arıyorum ama hala aşabilmiş değilim.. Tamam diyorum bu defa korkmayacağım çığlık atmayacağım bu defa köpek önüme durup ısrarla havlıyor.. Ben yine kaçmaya kalkışıyorum :)

Eş dost tanıdıklardan sizi ürkütmeyecek, yumuşak huylu köpeği olan varsa öncelikle onunla zaman geçirmeye çalışın. Köpekler çok duygusal hayvanlardır. Kısa sürede sizi etkilerler.

İnternetten komik köpek videoları izleyebilirsiniz. Ama temas etmeniz çok önemli.

Köpekler alışık olmadıkları durumlara da tepki gösterirler. Bu normaldir. Bunu saldırmak için değil, korktukları için yaparlar. Sizin sandalyeniz de onlar için anlamlandıramadıkları, kendi kendine giden bir şey.. Aslında yenınıza gelip sizi tanısalar daha sonra tepki göstermezler. Hatta size sandalyenizin yanında bir süre bir köpek eşlik etse çok daha etkili olurdu.

çare av tüfeği.hayır,hayır şaka yaptım.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt