Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Debh dikkat eksikligi icin engelli saglik raporunun oranı ne olur?

Adimay

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]Debh ve sizoid kisilik bozuklugundan yuzde 44 rapor yazdilar. Ben sadece sinavda ek sure icin rapor alacaktim dikkat eksikligi Vardi. Oran 44 olunca cok sasirdim. Yazidilar ama almadim alayimmi, avantajlari ne olur 49 yasindayim. Kimyagerim. Ise giriste dezavantaji olmazmi. Ogretmen olabilirmiyim? Bilen varmi acil cevap bekliyorum. [/FONT]

[FONT=sans-serif]Bir sure para verdin rapor icin, heyette ciktim, AMA raporu yazdirmadim. Raporlumuyum yani bir sey degizmezmi.[/FONT]

[FONT=sans-serif]Karar vermek icin raporu yazdirmaya bir iki gunum Kaldi.[/FONT]

Merhaba Bulent bey,
Ben sorumu bir haftadir soruyorum ama kimse cevap vermiyor lutfen bir sey yazin. Ben kpss ogretmenlik ve kpss normal sinavda ek sure icin heyette girdim debh dikkat eksikligi vardi , buna sizoid kisilik bozukluguda ekleyip engel oraninda 44 e cikardilar, benim bekledigim bir durum olmadigindan raporu almak site edit. Sizce ne yapmaliyim. Ise girebilirmiyim. Ogretmenlikte ve memurluga yada her hangi bir fabrikada kimyager olarakda calisabilirmiyim. Tesekkur ederim. Insallah biri cevap verebilir

merhaba Adimay bu rapor istihdam için ve diğer engelli haklarından yararlanmak için çok işinize yarar kpss atamanmanız kolaylaşır e kpss sınavına girebilirsiniz özel şirketlerde çalışsanız dahi bir çok hakka sahib olursunuz belki bunları biliyorsunuzdur .Siz dehb için ne kadar süre tedavi oldunuz
bendede aynı şekilde dehb var. engelli raporum 39 .dehb li olduğum halde oran verilmedi tedavi önerildi cevaplarsanız sevinirim dehb için %kaç oran veriyorlar 40 üzeri rapor alabilmem buna bağlı teşekkürler

Üst Alt