Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dedem Evde Bakım aylığı alıyor. Üzerine araç alırsam kesilir mi?

milano101

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Bende bu konudan muzdaribim.Herkes bir şey söylüyor.Kafam karıştı iyice.Benim yüzde 92 raporlu evde bakım maaşı alan dedem var ..Dedem bana vekalet verdi.ben dedemin ihtiyaçları için bir araç almak istiyorum.aracın ötv indiriminden sonraki fatura fiyatı 37.280 TL..Evde bir ninem ve dedem yaşıyor.başka bir gelirleri yok..ben kendi üzerime kredi çekip dedemin üzerine araç alacağım. bu durumda dedemin bakım maaşı kesilir mi ?

Çünkü kimse net cevabı bilmiyor, herşey heyetin insiyatifinde olduğu için. Araç çok lüks değilse ve araçtan gelir elde edilmeyecekse kesilmez diyoruz. Ancak illerde farklı uygulamalar yapılabiliyor, şansınıza... Yapmanız gereken aracı aldıktan sonra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bildirmek, gerisi kurumun vereceği karara bağlı...

Açıklamalar şu başlıktada mevcut: http://www.engelliler.biz/forum/evd...baglanmamasina-sebep-olur-mu.html#post1013724

Üst Alt