Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dedeme ÖTV indirimi raporu verirler mi?

huseyinkulekci27

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
sa beyler forumda yeniyim dedemde kalp yetmezliği ve kalp kapakçığı değişti damar tıkanlıklığı var 4 damar değişti kalıcı platin var kalçada gözde yüksek derecede katarak var ayaktada şişlik var yüzde kaç ötv raporu alır cevaplarınızı bekliyorum

önce bir bilelim, dedeniz heyeten yüzde kaç sakatlık raporu alır, sizden cevap bekliyorum

yüzde kaç heyet raporu alır diye soruyorum kusura bakma yanlış anlatmışım bugün gittik yarın tamamlicaz heyete çıkıcaz %90 ı geçermi sizce bir arkadaşı knserden almış

inşallah alır diyelim. biz her konuda uzman bir doktor değiliz. Kalp rahatsızlığına %70 verir. yaşı 65 yukarı ise ilave %10 verir. Gerisi bilemicem. Benim bilgiler tahminidir ve kesin değildir.

katarak ve kalçadan %20 gelirmi? beyler dedem doktorlara başka bişey soylemelimiyiz daha sonra tecrübelerimizi paylaşıcam bu arada

şimdi baktım yüzde 50 iç hastalıkları %30 %20 %40 yazıyodu kalpte ve fizik %24 ortopedi %40 diğerleri yazmıyo 79 yaşında olduğu için %10 geliyo hesaplarsanız sevinirim

Üst Alt