Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dedemin Kalcasi kirildi. Bundan sonraki sürec hakkinda bilgi..?

Konular
41
Reaksiyonlar
0
80 yasindaki dedem düstü, 2 gün sonra morluklar gördük vücudunda, adim atamaz hale geldi. Bugün lütfü kirdar arastirmaya götürüldü ve kirik tespit edildi. Agri kesici verildi ve hastaneye yatirildi. önümüzdeki haftaameliyat olacak. Bundan sonraki sürec hakkinda bilgisi tercübesi olan bizimle paylasirsa memnun oluruz.

Benim dedemde 83 yaşındaydı düştü kalçası kırıldı ameliyat oldu platin takıldı 15 gün yoğun bakımda kaldı maalesef kaybettik.Acil şifalar diliyorum allahım sizin dedenize uzun ömürler versin...

tesekkür ederim arkadasim

gecen carsamba dedem ameliyat oldu, onada platin takildi. Cuma günü taburcu edildi, zor güc eve getirdik. 2 hafta sonra dikisleri aldirmaya yine gidecek. Doktor, áyagini haraket ettirsin fakat kirik olan tarafa basmasin dedi, birde yumurtanin beyazini yesin dedi. Suan evde yatiyor arada agrilari oluyor.
Suan icin ne olacagi belirsiz yürürmü yürümezmi..

çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur

Geçmiş olsun Allah şifa versin. Dikişler alınana kadar yattığı yerden kendisini yormadan bacağını hareket ettirebilir. Şu an için zaten yürüyemez dikiş alındıktan sonraki muayenesinde doktoru durumuna göre destekli yürüme egzersizlerine geçebileceğini söyleyecektir.

Üst Alt