Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dedenin mal varlığı nedeniyle çocuğa 2022 maaşı bağlanmıyor!?

bjksenay

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
duygu 12.yaşında işitme engelli kardeşimi annesiyle yaşıyor anne & baba boşandı

annesi kira ve duygunun okul ihtiyacları için çalışıyor

2022 maaşı 2 sene önce kesildi

tekrar maaş bağlatılmasını istediler

duygunun dedesinin malvarlığı var diye bağlamamışlar anne boşandığı için dedesinin sağlığından yararlanıyor herangi bi para yardımı yok

bjksenay
yazdıklarınızdan net bir şey anlayamadım. siz aşağıdaki sorularımı cevaplayın öyle devam edelim:

Duygu şu an 14 yaşında olmalı. yani 18 yaşın altında?
Duygu'nun ikamet adresinin olduğu hanede toplam kaç kişi ikamet ediyor? annesi sigortalı çalışan mı? çalışıyorsa aylık geliri ne kadar?
dedesi de Duygu ile aynı hanede mi ikamet ediyor?
Duygu'ya ve annesine nafaka baglandı mı?

DOĞRU 14 YAŞINDA

duygu nun annesi benim evimde kalıyor kira veremediklerinden dolayı ben kapımı açtım ben eşim ve 2 yaşında oğlum duygu ve

annesi var

annesi ssk lı çalışmıyor zaten 9 2 arası çalışıyor duygu çok yalnız kalmasın diye kahvaltı salonun da bulaşık yıkıyor

800 tl sigortasız çalışıyor

dedesi kastamonuda duygu istanbulda benim adreste

nafaka bağlanmadı

bjksenay
size yardımcı olabilmem açısından şu sorularımı da cevaplar mısınız lütfen?
1. Duygu'nun velayeti annede mi? kimde?
2. duygu annesiyle birlikte sizde kalıyormuş. hanede toplam 5 kişi yaşıyorsunuz. duygu ve annesinin ikamet adresi sizde mi? ikametgah belgesinde ikamet adresi neresi?
3. dede'nin mal varlığı var dediniz. dede zengin mi? babası yaşıyor ve çalışıyor mu? maddi durumu nasıl babasının?
4. duygu ve annesinin ikamet adresi sizdeyse sizin de gelirlerinizi ekleyerek şu sorumu cevaplayın: hanede kişi başına düşen aylık gelir 392,49 TL'nin altında mı?

siz sorularımı cevaplayın devam edicem.

Üst Alt