Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Defderdarlık sürekli raporu olan birini yeni rapor için hasteneye gönderir mi?

ackurt19

Üye
Konular
88
Reaksiyonlar
0
2015 yılında aldığı sürekli raporu olan birini Defderdarlık vergi indirimi için yeniden hasteneye sevk eder mi yoksa o rapor üzerinden mi işlem yapar

Raporunuzda vergi indiriminden yararlanır açıklaması bulunuyor mu aksi durumda devletimiz yeni raporu ister...

ackurt19
Vergi daireleri 30 Mart 2013 tarihli son yönetmelikten sonraki %40 ve üzeri raporları kabul etmektedir.Vergi indirimi yazması şart değil.

En son Aralık 2015 te aldığım raporda vergi indiriminden faydalanır yazmıyor. Çünkü bakıcı maaşı için almıştım

ackurt19
olsun önemli değil.
30 Mart 2013 sonrası alınmış üzerinde %40 ve üzerinde oran bulunan engelli sağlık kurulu formatındaki raporlar vergi indirimi için geçerlidir.

Defterdarlık Aralık 2015 tarihli %85 ağır ve sürekli raporum olmasına rağmen vergi indirimi için beni hastaneye sevk etti. Yeni raporum %90 oldu ama ağır engelli kısmına hayır yazdılar ve bakıcı maaşım da kesildi. Defderdarlığın kurbanı olmuş oldum yani

Üst Alt