Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Defterdarlık, 15 gün içinde kendilerine başvurmamı istiyor..?

eksisekiz

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar günaydın,

Tavuk karası rahatsızlığından dolayı %50 olan raporum %21 e düşürülmüştü (bkz). Maltepe üniversitesi hastanesinden yeni aldığım tüm göz raporlarımı itiraz dilekçeme ekledim ve defterdarlığa verdim.
geçen gün Defterdarlıktan bir yazı geldi evime."Sakatlık indiriminden yararlanmanız için en geç 15 gün içerisinde defterdarlığa gelmeniz gerekmektedir" diyor.
Acaba bunun ne anlama geldiğini bilen var mı? Hakem hastanesine yönlendirmek için yazımı verecekler acaba?

Saygılaımla

Büyük ihtimalle sizi hakem hastahaneye sevk edecekler.

Hakkımızda hayırlısı olusn Arkadaşlar.Aksi bir durum olma olasılığı varmı acaba?

Neticeyide burdan bizlerle paylaşırsan memnun oluruz.
Sanada kolaylıklar dilerim.

Merhaba Arkadaşlar;

Ankaradan bekledğimiz rapor geldi
Ankara derki;
Hhastanın durumunda değişiklik olabilir buyüzden yeniden rapor verilmesini ve verilen rapora görme alanı kaybınında eklenmesini rica ederim denilerek bir açıklama yapmışlar ve yine daha önceki gibi Haydarpaşa numunie hastanesine sevk ettiler.

İşin koik tarafı zaten tüm tetkikler ekte gönderilmişti.hemde maltepe üniv hastanesinden ve prof imzalı hemde imzalayan prof daha sonra öğrendiğime göre Cerrahpaşa tıp fak. görevliymiş.son olarak istedikleri testi :Haydarpaşada çektiremem çünki ellerinde bu cihaz yokmuş.
Yazıklar olsun diyorum.
Vergi indirimi için başvurduğum için hakkımı aradığım için kendime yazıklar olsun diyorum başka hiçbirşey demiyorum.

Yazıklar olsun deme arkadaşım.Mücadele etmenin neresine yazık olsun ki. Mücadeleyi bırakma herkes senın gıbı dusunurse bır adım ılerleyemeyız. Unutma yollar yürümekle aşınmaz.Onurlu mücadeleni bırakma.

yazıklık bişi yok yasalardan doğan hakkını almak için çaba göstermelisin ben çektiklerimi anlatsam daha başlamadan kaçarsın gibi geliyo bana ben tam 6 ay ugraştım birazcık sinir harbi yaşarsın okadar

sizi tekrardan tam teşekküllü bir hastaneye sevk edip tekrardan rapor almanız sağlanacaktır.

Çözüm Sosyal Güvenlik Müşavirliği
Saygılar.

Arkadaşlar ben mücadeleden kaçmıyorum yaşadıklarımı birazını aktarayım size isterseniz;

Haydarpaşa numune hastanesi tavuk karası sonucunda %50 rapor veriiyor Ankara diyorki Görme alanı testi eksik olduğundan test sonuölarını istiyor.
Numune hastanesinde beni saatlerce bekletip bana burada görme alanı testi yapacak alet yok diyorlar gidin istediğiniz yerde çektirin dediler bende öyle yaptım rapor %21'e düştü.

Giitim bir sürü para ve zaman harcayarak Maltepe üniv hastensinde Prof kontrol oldum ve tüm testleri yaptırdım..

Çıkan sonuçları yazıyorum;

Retinitis Pigmentosa (Tavuk Karası)
Makula Dejenarasyonu (Sarı Nokta)
Göz Tembelliği (Her iki Gözde)
Retina ile ilgili bişey daha var ancak inanın unuttum.

Ankaradan gelen yazı ise Hastanın durumunda değişiklik gösterme durumu olduğundan daha önce istememize rağmen gelmeyen(Burası enterasan)
Görme alanı kaybınıda rapora ekleyin diyorlar.

Şimdi tekrar gidicem hastaneye bakalım neler olacak.herkese teşekkür ederim.

Saygılarımla

Arkadaşlar merhaba,

Ankaradan raporum %82 olarak geri geldi yani 1.dereceden özürlü bulmuşlar,olması gerekende buydu diye düşünüyorum.

Uzun uğreşlar ve hepinizin desteği ile bu mucadeleden istediğimiz neticeyle ayrılmak gerçekten iyi oldu.

Raporda belirtildiğine göre Görme Alanı kaybından dolayı diye bir ibare yazıyordu.

Herkes mücadelesini lütfen yapsın.

Saygılarımla

Hayırlı olsun.
Sırada bizler varız.Ankaradan cevap bekliyoruz.
Hayırlısı ne ise o olsun...

ankaraya gönderilen rapaorun kaçtı yani %82 miydi ve düşürmeden %82 olarakmı onayladılar

Üst Alt