Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Defterdarlık hangi hastalıklar için hangi Ek Belgeleri istiyor?

Sugaremro

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar,

Ankara ya giden bazı raporların eksik belge var diye geri döndüğü ve hakem hastaneye sevk edildiği yönünde bilgiler mevcut forumda.

Başına gelen arkadaşlar hangi hastalıklarla başvuru yaptıklarını ve ek olarak kendilerinden neler talep edildiğini yazabilirler mi acaba.

Ben haftaya başvuru yapacağım vergi indirimi için.Tip1 diyabet,Hipertansiyon ve Böbrek naklim var raporda.

Ben bunlar için Vergi indirim dilekçem ile hangi belgeleri vermeliyim mesela?

Tahminimce şüpelendikleri raporların tahlil sonuçlarını istiyorlar. çünkü defterdarlık sadece raporu gönderiyor.tahlil sonuçlarını göndermiyor. Onlardan önce o tahlilleri gören 9 heyet doktoru var. O tahlillere göre hastalıkları ve oranları yazıp imzalıyorlar.

Yarın vergi dairesine evraklarımı teslim etmeye gidiyorum.O halde yanımdaa tahlil v.s götürsem de almayacaklar sanırım.

Benden solunum testi tekrarı istediler.1.5 ay oldu gönderdim sonuç hala gelmedi.

Albatros senin hastalıgın neydi .sft degein kaç çıkmıştı.aynı testi bendende tekrar istediler.sonucu ankara maliye şu tel den ögrenebilirsin.03124153217..18

Soner şeref
Bugün Ankarayı aradım onaylanmış ve postaya verilmiş.%57 den aşağı düşmemiş.
fakat benim kurul raporum 1 yıllıktı.ankara onayıda 1 yıllıkmış yani 1 yıllık Emekliliyi haketmiş oluyorum demekmi bu?
sonra yeniden rapor vs 3 ay sürdü benim.

Bu arada sft değeri bilmiyorum.yanımda refakatcı vardı.evrakları o dolaştırdı.

merhaba
benim rapor içeriği anlaşılmadığından geri geldi. hastalıklar ağır osas (uyku apnesi)+bel fıtığı ameliyatı.35+9=41
gelen yazıda hastanenin polisomografi raporunu istemişler. yanlız elden istemiyorlar.hastaneye sevk edip hastanenin göndermesini istiyorlar. bende gerekli yazıları vergi dairesinden alıp hastaneye gittim. tekrar muayeneye soktular. raporları verdim. bakalım ne zaman sonuçlanacak. enaz 3 ay uzar gibi geliyor.bunu neden yaptıklarını anlamadım. acaba raporu kişisel müraacatla aldığımdan dolayı mı istediler bilemedim. rapordada açık yazılmış. ağır derecede uyku apnesi %35 diye.

Bu işler birazda şans meselesi sanırım.Normalde benim hastalıklarımın üçü de kronik ve iyileşme ihtimali hiç yok.İnşallah vergi indirimimi sürekli olarak onaylanır.Raporu 1 yıllık vermelerinin ise hiç bir mantıklı açıklaması yok!

Üst Alt