Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Değeri 150.000 TL olan 2. el araba alabilir miyiz?

compeder

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar 2.el 150.000 tl lik araba alabiliyprmuyuz özel tertibat taktırıp kullanıcam engelli aracı olarak

soruya cevap yazayım alabiliyorsun ve 150 bin liraya...

ama amacınızı tam anlamadım; sıfır dururken niye 2. el? onu merak ettim...

Konu şu arabanın sıfırı 200.000 tlden fazla 2. Eli 100 ila 200 bin tl arası spor oyuzden

anladım net anladım ama...

200 bin liraya konulan sınırdaki amac ÖTV muafiyeti..
150 bin liraya piyasada 2. el satılan aracı dar 500 bin liraya bile satılan 2. el aracı da alabilirsiniz. Sorun değil...
Ama siz bu olaya vakıf değilsiniz sanırım.. 2. ellerde ÖTV yok ki ... Zaten 2 el Piyasada ne fiyata satılıyorsa motor sınırı olmaksızın istediğin rakama alabilirsiniz..

Amaç ÖTV ise iş değişiyor...

Yani doğru anladıysam 2. El olduğu sürece fiyat 200 üzeri olsa da alabilirim

aynen
2. el araçlarda sadece MTV muafiyetine girebilirsiniz. Şayet Raporda ÖTV hakkınız var ise...

200 bin tl değerinde araba 105 bin tl iniyor paranı çarçur etme aradığın model araba nedir yardımcı olalım hangi araba ne kadar eder ona göre

bazende 125 bine kadar inebiliyor... 105 hesabı nasıl yaptınız?

95 bine de inebiliyor

önemli olan hangi araç olduğu...

önce arabayla pazarlık yapın baya bi indirim sağlaya biliyorlar ve sonra ötv muhabetine girin görün fiyatlar beklendiği gibi düşük olabiliyorlar

yanlış anlama sadece düşüncemi söyledim diye kızma: ben olsam iyi param varsa 2 el alırım..
200 bin sınırdakı sıfırlara baktım gençlik kanıma göre hiçbiri uygun değil...

200 bin TL olan araba 4 teker 50 bin tl olan arabada 4 teker ama hayat konforluk derdine düşmüş neyse sizin dediiniz gibi bende olsam 200 bin tl vermem ha param var diyelim normal 60 bin tl olan arabalarda var arkadaşım kendine volvo al passat al ikinci el yada daha uygunuda var güzel tasaruflu ford focus alırsın ;) inş kızmazsın bu önerilerime :)

:) her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. sonuç a dan b ye gitmek. keyfine uygun araba ile gidersiniz o kadar. PAran kadar gidersiniz yani.. Başlık açan arkadaş istediği bilgileri aldı: İstediği model alsın ve güle güle kullansın öyle değil mi? COMPEDER kardeş yerinde olmak varmiş.

Üst Alt