Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dekompanse siroz hastası %90 engelli raporu alabilir mi?

rodiena

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba. Babam dekompanse siroz hastası. Bu sirozun en kötü türü. Ayrıca dar kanal ameliyatı oldu belinden. Boynu da hiç dönmüyor. Kalıtsal kemik rahatsızlığı da var. Ayrıca şeker ve tansiyon da var. % 90 oranda engelli raporu alabilir mi?

Büyük geçmiş olsun yüzde 90 almanızın sebebi ÖTV indiriminden faydalanmakmi

Evet babamın Ötv indiriminden yararlanmasını istiyorum.

Özürlülük oranları ölçütleri diye rapor cetveli var oradan bulabilirsiniz

@Mustafa 1972,
Cetvele baktım babamın oranı %95 olarak görünüyor. Şu an üzerine araç var. İkinci aracını Ötv indirimi ile alabilir mi? % 95 oran ile ben de yararlanıyorum değil mi?

Tabi ki babanizda araç varmış bir ikincisini vermezler

@Mustafa 1972,

Ama önceki aracını ÖTV muafiyetsiz almıştı. Şimdi ikinci aracını 1 kez ÖTV muafiyetli alabiliyor diye biliyorum. Emin değilim. Sizler ne dersiniz ? Yani üzerinde 1 normal ÖTV li 1 de ÖTV muafiyetli araç olamaz mı ?

Merhaba. Babam siroz hastası olduğu için engelli raporu almak için hastaneden sağlık kurulundan randevu aldım. Sırasıyla bizi hangi işlemler bekliyor? Daha önce bu işlemlerden geçen biri yazarsa sevinirim. Teşekkürler

Üst Alt