Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Deli raporu ne işe yarıyor? Engelli maaşı bağlanır mı?

mert22

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum güzel siteniz var bir sürü bölüm var hangisine açacağımı şaşırdım buraya açtım.
Bende asperger sendromu var, teşhis kondu gerekirse yine koyarlar deli raporu almak için, ama merak ettiğim birkaç soru var. Bunun bana artısı ne olacak, eksisi olacak mı? Yani devlet aylık vs. veriyormu? asperger sendromu için ne kadar veriyor eğer veriyorsa? demek istediğim ucunda para varsa bizde alalım bir tane bulunsun. Yardımlarınızı bekliyorum...

kendinizi ifade etme şeklinize bakılırsa gayet aklı başında bir bireye benziyorsunuz asperger sendromu denen rahatsızlık süreklimi yoksa ani ama geçici bir durummu söylermisiniz. sizin rahatsızlığınıza sizin tabiriniz ile (deli raporu )almanıza psikiyatri doktorları ne diyor bilgi alabildiniz mi

Size bakılırsa pekte deliye benzemiyorsun hatta üstún zekalísın

BUYUKADALIM34

osman bey mert bey beklentilerini bizlerle paylaştığı gibi doktorlarla da paylaşırsa samimi bir şekilde o rapor biraz zor alınır gibime geliyor

isine yarayacaksa yardim ediverin biraz. o da sebeplensin. oyle yagmami var:)doktora rol kesecek kadarini dusunuyordur elbet:)

asperger sendromuna verilen özür oranı yüzde 40..
bu raporu alabilirseniz;
sigortalı değilseniz ve çalışmıyorsanız şartlar uygunsa 2022 maaşı alabilirsiniz.

Üst Alt