Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam,
Dell 3542 modelini inceliyorum. çok kararsızım almakla. daha çok oyunla zaman geçiricem. kullanan arkadaşlar
varsa tavsiye de bulunurlar mı?
şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşım gözün kapalı al derim, bende senin almayı düşündüğün modelin daha düşük özelliklerde olan DELL INSPIRON 5110 B45B43 var ve 2 yılı aştı alalı herhangi bir sorun yaşamadım teknik ve sistem olarak, canavar gibi makine. Daha format bile yemedi. Dell firması ayrıca evde teknik servis imkanı veren tek firmadır. Yani bir sıkıntı mı yaşadın arıyorsun gelip evde gideriyorlar sıkıntıyı. O özelliklere göre de şu an piyasada ki çoğu oyunu rahatlıkla oynarsın, gerçi bazı son sürüm oyunlar çok yüksek grafik içeriyor ama en baba bilgisayar da bile bu oyunları oynarken sıkıntı çıkabiliyor. Benim arkadaşım sırf o yüksek grafikli oyunları rahat rahat oynayayım diye kıydı paraya 3.000 tl ye Monster marka sırf oyun severler için üretilen laptop aldı onda bile donmalar , ısınmalar oluyor.