Merhaba Arkadaşlar,Babanem Demans durumu var bir cok şeyi unutuyor.Ev satışı yapacaktık bir türlü olmadı.Hastaneye gittik.2 Hastanede Akıl sağlığı yerinde raporu vermedi.Neyse bizde iptal ettik zaten.1-2 soruyu biliyor diğer soruları bilemedi.Neyse sonuc olarak.Babamın vasi atanması gerekecek.Şimdi Biz bu adımları tamamlanrken dikkat etmemiz gereken noktalar nelerdir ? İlk Once Babanemi Hastaneye goturup Engelli raporu mu alıcaz.Ondan sonra Vasilik icin sulh hukuk mahkemesine bacvurucaz.Daha sonra Evin Satışı icin ayrıca başvurmamız gerekecek değil mi ? Cunku Mahkeme izin vermesi gerekiyormus.Birde benim merak ettiğim bu işlemleri yapıcaz ya.OTVsiz indirim hakkındn yararalanmak icin Ozellikle Hastanede engelli raporu cıkartıreknde nelere dikkat etmemiz gerekiyor.Bizim aslında OTVsiz rapor icin yapmıyacaktık.Ancak boyle bir hakkımızda olduğunu ogrenince bunuda halledelim istiyoruz.İlk defa yapıcaz hata yapmak istemiyoruz.
Bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var.Adım adım işi bilen arkadaş yonlendirebilir mi ?
Teşekkürler
İyi Çalışmalar
Bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var.Adım adım işi bilen arkadaş yonlendirebilir mi ?
Teşekkürler
İyi Çalışmalar