Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Demans ve alzheimer rahatsızlığı olan babam için hangi oranda rapor alınabilir?

Mechanicle

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar babamda demans var skoru ölçtürmedim .babam için ötv indirimli araç almayı düşünüyorum be babamın benden başka kimsesi yok.babam sanırım ileri derece demans var altı ıslatma yemek yediğini unutma üst üste çok defa yemek yeme ,bir giydiği atleti söylenmesse eğer 1 sene de bile üzerinden çıkartmama sadece atlet değil diğer kıyafetleride çıkarma gereği duymuyor aylarca.ben elimden geldiği kadar yanında oluyorum ama bekarım fazlada ilgilenemiyorum.yaşı 71 ,demans skoru kaç olur acaba.ürolojikde problemleri var.umarım yüzde 90 alabiliriz.iyi akşamlar

sevgili arkadaşım demans testine gireni gördüm bulundugu ili vs cisimlerin ismini bi de şu an hastanedemi evdemi oldugunu bilmiyorsa ve de sizi tanıyorsa fazla puan alamaz muuayene sırasında diktor masa sandalye vs saati gösteriyor adam bunları vs nerde bulundugunu bilmiyor anlayacagın bu kadar agır olması lazım

Hocam altına işiyen ve üstünün neden ıslandığını bilmeyen adama demansın az demek kadar insan haklarına aykırı bir şey olamaz.fesatlıktan başka bir şey değil ozaman.ötv için mi engelli raporu alacaksınız diyen bi kurumdan ne beklenir.ölmek mi lazım anlamıyorum

Devletimiz sağolsun ne güzel imkanlar sağlamış durumı ağır olanlar için kolayşık ve güzellik olsun diye bunu bile kaldıramıyor bazı kurumlar.ister ötv için alırım ister vergi indirimi için ister sede evdebakım maaşı için kime ne bundan.durumu %90 mı sen ondan haberver sonra devletimizin imkanlarının bize göre olanını biz seçeriz zaten.kurum ne için engelli raporu istiyosunız ötv içinse söyleyin diye başta şart koşuyor ötv değilse buyurun gelin diyor.böyle bir şey olabilirmi biz muyanemizi oluruz sonuç ne çıkarsa ona göre devletimizin imkanlarından birini seçeriz.bu ülkede fesatlık ve artniyet tükenmedikçe gelişemeyiz.ama devlet büyüklerimiz bunuda çözecektir inşlh.böyle artmiyetli fesat kurumları temizleyecektir inşlh

Engelli sağlık raporu

Arkadaşlar babam sol yanından felçli ve kalp yetmezliği var ritim bozukluğu var kalp büyümesi var.yaş 70 .psikoloji ve nörolojiden demans da ölçtürdük.şimdi babamın engeli %90 olsa demansran dolayı ötv indirimimi vasi mahkemesiyle mi alacağız.eğer öyleyse keşke psikoloji ve nörolojiden demans skoru ölçtürmeseydik.kalp ve felç oranı %90 bulurdu ve direk ötv indirmini alırdık.şimdi işin içine demans girdiği için illali vasi mahkemesi sonucumu gerekli?babam yatak hasta ve acil araç almamız da lazım

Daha heyete çıkmadık başka bi hastaneden mi tekrar rapor alsam acaba arkadaşlar?

Mechanicle

Demans işin içine girdiğinde vasi atanması ve araç alımı için hakim izni şart.

Peki sayın admin rapor daha bitmedi heyete teslim etmedik.başka hastaneden alsak sıkıntı olurmu acaba.sisteme düşmüşmüdür demans

Üst Alt