Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Denge sorunum ve skolyoz ile malulen emeklilik mümkün mü?

serapsener

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba,
Daha oncede forum a yazmistim ve yanitlat almistim tesekkur ediyorum sizlere.
Tetkikleri yapildi ne ms cikiyor sonuc nede eski hastaligim tbc menenjit.
Simdilerde sadu konuk hastanesine sevk edildim gidecegim birkac gun icinde randevu alarak.
Benim sorum denge sorunum cabuk yorulmam,ayakta dengede duramayisim ve olcumunu aldigim %62 cikan skolyozumla malulluk durumum olabilirmi?Sag gozde ise gorme kaybim varFakat tek hastalik deniyor bu konularla ilgili rica ediyorum yardimlarinizi...

Merhaba serap şener forum da bir yazınızı gördüm skolyoz dan malulen emeklik le ilgili baş vurdunuzmu acaba bendede skolyoz var onun için merak ettim.....

Melihas

Tüm rahatsızlıklarınız göz önüne alınır ve buna göre bir değerlendirme yapılır. En belirgin skolyoz olduğu için maluliyet cetveli 'ndeki kısmı aktarıyorum.
Sigorta başlangıcından sonra şu seviyeye ilerlemişseniz olabilir maluliyet cetveli 'ne göre ;
Skolyoz, kifoz, kifoskolyoz gibi omurganın anormal eğrilikleri sonucu kardiyak veya solunum sisteminin etkilendiği durumlar (değerlendirme ilgili vücut sistemine göre yapılır.)

@hayırlısıyla buğun sgk baş vurdum ordaki çalışan bayan bu hastalık dan. malulen emeklik olamazsın dedi ve biraz moralim bozuldu ben ginede başvuru cam dedim...

Sizce malulen emeklik olur mu yasada skolyoz dan malulen emeklik yokmu olamazmıyim ...

Üst Alt