Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı açıktan özürlü devlet memurluğu sınavına girecek olan..?

Nur16

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
15 Ocak 2011 tarihinde, saat 10:00’da Deniz Kuvvetleri Komutanlığı açıktan özürlü devlet memurluğu sınavına girecek olan var mı ?

Böyle bir sınavmı var...
Okadar takip ediyorum hiç haberim olmadı???
Nasıl bilgi alabilirim.
Teşk

Benimde haberım yoktu sağolsun babam yapmış başvurumu. İnterneti takip etmek gerek.

muge sartlar ve başvuru noktası nedir?

Başvurular bitti ama. Çoğu kişi kaçırmış buradan :confused:

700 e yakın başvuru olmuş ama. 660 küsür kişinin kaydı yapılmış.

Hay allah kotu olmus.. Neyse basvuran arkadaslara hayırlı ugurlu olsun..
Basarılar...

ben postayla başvuru yapmıştım başvurum hakkında haberdar da edilmedim başvurumun geçerli olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?

başvurular devam ediyo 660 kişi şu anda başvurmuş.

Sitede müracaatı kabul edilen ve edilmeyen adayların listesi var. Oraya bakabillirsiniz.

twilight;
başvurular 8 kasım 2010 a kadardı

MügenK bundan sonra alımlar olursa haberdar edermisin zahmet oluyo ama :)

Bu tür ilanları Devlet Personel Başkanlığı'nın resmi sitesinden takip edebilirsiniz... DPB

twilight;

benimde haberim yoktu babam benim adıma başvurmuş. ama bundan sonra konu açacağım. hee bu arada ben pişman oldum girdiğime :D bir gittim 600 u aşkın insan. 10 da olacak sınav 12 ye alındı. sınav yerine otobusle gidildi kışla çok büyük diye. 16 kişi için 600 küsür kişi başvurmuş. Bunun içinde telefoncu, danışma, kalöriferci, hademe bilgisayarcı hepsi dahil. ve ben bilgisayarcı olarak girdim 4 kişiymiş bilgisayarcı. 2 izmire 2 ankaraya. izmir bilgisayar diye tercih yaptım. Yüzde kaç şansım var :D

bence az sabırlı ol teknisyenim bende özel şirkette çalışıyordum çıktım işden. %41 raporu daha 2 hafta önce aldım Ankara'dan başka yer de düşünmüyorum ama hayırlısı artık inş rabbim sana gönlünün istediği yerleri nasip eder.

Özel şirkette çalışılmaz ya bende özelde sürünüyorum :( keşke %40 verselermiş sana..
İnşallah çok sağolun inşallah rabbim sana da gönlünün istediği yerleri nasip eder. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

Ben 9 da gittiğim halde 11 de aldım sınav giriş belgesini. Zaten o bayan sinirimi bozdu. Bilgisayar sertifikan var mı diyor bana. Ya kardeşim zaten bilgisayar mezunuyum al diploma diyorum. Birde inceliyor diplomayı yanındakine sordu oluyor dediler öyle tamam dedi. Saf ya. Sinirli sinirli girdim sınava.

geçmiş olsun müge.kazanırsın inş.
bu sınavı bende biliyordum.2 şer kişilik kontenjana 750 kişi başvuracağınıda biliyordum.
ben vazgeçtim başvurmadım.
önümüzdeki sınavlara bakıyoruz artık. :)

Ben böyle olduğunu bilsem başvurmazdım. Zaten benım haberim yokken babam başvurmuş. Sen kazanırsın diyor bana. Puf o kadar kişiden bana mı düşecek. Birde romuluscum sınava babam gelemedi görmedi o manzarayı tuzla gibi bi yere herkes gitmez dedi. Şimdi kazanamıcam gel de babama anlat olayı :(

Devlet personel başkanlığı engelli ilanları

Merhaba
Devlet Personel Başkanlığını internet sitesini inceliyorum,kaçırmış olduğum Deniz Kuvvetlerini alım ilanını görebilmek için bulamıyorum,yardımcı olabilirmisiniz..

Saygılarımla.

Müge sınavda ne tür soru sordular klasik engelli sınavlarının aynısı mı?
Bende Genel Kurmay Sınavına gireceğim salı günü

MügeNK;

belli olmaz.belki kazanırsın.90 puan alabilirsen bir şans çıkar karşına.
çalışma yerleri izmir ve ankara.o bölgelerde çalışabilecekmisin.onu düşünmelisin başvuru sırasında.

romulus;
İnşallah kısmet. Ama 90 küsür alabileceğimi sanmıyorum.
Tercihler sınavdan önce yazıldı aslında. İzmiir yazdım.

murat-t
Klasik engelli sınavının aynısıydı yanlız bu sınavda matematik çok kolaydı. Resmen ortaokul düzeyinde. :D Ama inkılap dersen o zordu işte. Soruları hatırlamıyorum ama açıklama yoktu sorularda şu nedir bu nedir gibiydi. Birde mesleki sınav yapmışlardı. O rezaletti zaten. Uygulamalı olması gerekirdi.

Bende İnkılap Tarihi çalışıyordum ordan çıkabilir diye
hayırlısı neyse o olsun hepimiz için

müge hanım 15.01.2011 tarihindeki deniz kuvvetleri sınav sorularını hatırlıyormusunuz eğer hatıtorsanız benimle paylaşa bilirmisiniz

Üst Alt