Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Deniz Kuvvetlerine çalışmak için girenler mulakatla mı, direk mi giriyor..?

altgecit

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar benim % 55 Kardiyoloji den raporum var 2006 da aldım işkur sevki iile aldım. Deniz kuvvetlerine sınava girmiştim 2011 de, 2012 Ocakta benden soruşturma için evrak hazırlayıp göndermemi istediler gönderdim 3 ay geçti daha bitmedi de benim sorum işe girişim mulakatlamı yoksa direk mi alacaklar bir de raporum 2006 da alındığı için sorun oluştururmu ama süreklidir ibaresi var raporum da şimdiden teşekkürler...

soruşturma için evrak istendiyse artık mülakat yapmazlar.. güvenlik soruşturması tamamlandıktan sonra atamanız yapılır ve size bilgi verilir.. güvenlik soruşturması 6 ay kadar sürer, acele etmeyin..

2006 yılında aldığınız sürekli ibareli olan raporunuza istinaden atamanızın yapılacağını sanıyorum, tekrar rapor istemezler.. Eğer tekrar rapor isteselerdi güvenlik soruşturmasından önce isterlerdi..

güvenlik soruşturması atama öncesi yapılan son işlemdir. bu soruştumanın hemen ardından atamanız yapılır..

altgecit

Sayin altgecit. Deniz kuvetlerine bende basvuru yaptim 37gun oldu guvenlik sorusturmasi sonucu gelmedi ne kadar surer bilginiz varmidir

Üst Alt